İngiltere - İskoçya maçı canlı izle

İngiltere - İskoçya maçı canlı izle
İngiltere - İskoçya maçı canlı izle: İngiltere ile İskoçya arasındaki Euro 2020 D Grubu maçını full HD ve kesintisiz olarak izleyin.

İngiltere - İskoçya maçı canlı izle: Euro 2020'nin D Grubu'nda çok önemli bir rekabet yaşanacak. Britanya derbisi olarak adlandırılan İngiltere - İskoçya maçı günün en çok dikkat çeken karşılaşma olarak görünüyor. Merakla beklenen karşılaşma tüm dünyada futbolseverleri ekran başına geçirecek. Milyonlarca kişi İngiltere - İskoçya maçını seyrederken Türkiye'de de müsabakaya yoğun bir ilgi olacak. Herkes karşılaşmayı hangi adresten izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. İngiltere ile İskoçya arasındaki karşılaşmayı full HD ve kesintisiz olarak bu adres üzerinden izleyebilirsiniz. İngiltere ile İskoçya arasındaki çok önemli karşılaşmayı HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İngiltere - İskoçya maçı canlı izle

İngiltere ile İskoçya, Euro 2020'nin ev sahibi ülkeleri arasında yer alıyor. İngiltere maçlarını Wembley'de oynarken İskoçya ise Hampton Park'ta oynuyor. İki takımın aynı gruba düşmesiyle birlikte bir takım 1 maçını kendi evinde oynayamıyor. Bu akşam oynanacak İngiltere - İskoçya maçına İngiltere'nin evi olan Wembley ev sahipliği yapacak. İngiltere, ilk maçında Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı İngilizler 1-0 kazandı ve turnuvaya galibiyetle başladı. İskoçya ise Çekya ile karşı karşıya geldi ve maç İskoçlar için hiç iyi gitmedi. Çekya mücadleyi Patrick Shick'in golleri 2-0 kazanmayı başardı. İngiltere bu maçta galibiyet alması halinde grubunu ilk 2 sırada bitirmeyi garantileyecek. İskoçya ise bu maçı kaybetmesi halinde grubu ilk 2 sırada bitirme şansını kaybedecek.

İngiltere - İskoçya maçı ilk 11'ler

İngiltere ilk 11: Pickford, Shaw, Stones, Mings, James, Rice, Phillips, Mount, Foden, Kane, Sterling

İskoçya ilk 11: Marshall, O'Donnell, Robertson, Hanley, Tierney, McTominay, McGinn, McGregor, Gilmour, Dykes, Adams

İngiltere ile İskoçya tarihlerinde pek çok kez karşı karşıya geldi. Ancak bunlardan en meşhuru Euro 96'da oynanan mücadeleydi. İngiltere'de düzenlenen turnuvada İngiltere ile İskoçya aynı gruba düştü. İngiltere, Shearer'ın golünün yanı sıra Gascoigne'in şık golüyle rakibini 2-0 yenmişti. İskoçya gruptaki diğer maçlarda 4 puan toplamasına karşın o maçta İngiltere'ye yenilmesi nedeniyle grup üçüncüsü olarak turnuvaya veda etmişti.

EURO 2020 D GRUBU PUAN DURUMU

18-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar