Diriliş'in Ertuğrul'u Engin Altan'ın yeni dizisi belli oldu

Diriliş'in Ertuğrul'u Engin Altan'ın yeni dizisi belli oldu
Aylardır hangi diziye geçeceği merak ve ilgiyle takip edilen ancak bir türlü bir dizide görev almayan Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi nihayet belli oldu.

Aylardır hangi diziye geçeceği merak ve ilgiyle takip edilen ancak bir türlü bir dizide görev almayan Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi nihayet belli oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterini canlandırarak dünya çapında üne kavuşan Engin Altan Düzyatan ismi hemen her diziyle anılır oldu. Son olarak Kuruluş Osman için gündeme gelen oyuncu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte Engin Altan Düzyatan hayranları için yeni dizi müjdesi! Şimdi detaylar

Diriliş'in Ertuğrul'u Engin Altan'ın yeni dizisi belli oldu!

Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakteriyle gönüllere taht kuran, Diriliş’in bitmesiyle adı sürekli yeni dizilerle anılan Engin Altan Düzyatan ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sabah gazetesinden aldığımız habere göre çok yakın zamanda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros adlı dizinin yapım şirketi ünlü oyuncuyla görüşmelere başladı. Başrol için düşünülen Çağatay Ulusoy’un teklifi reddetmesi üzerine gözlerin çevrildiği Engin Altan Düzyatan’ın ne cevap vereceği merak konusu. Konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Barbaros dizi ne anlatıyor?

Osmanlı Devleti’nin ilk Kaptan-ı Deryası (Deniz Kuvvetleri Amirali) olan Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatını anlatan “Barbaros” dizisini Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz üçlüsü kaleme alıyor. Bir dönem dizisi olarak TRT1’de ekrana gelecek olan dizi adı üstünde Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayat hikâyesini işleyecek. Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yaptığı dizi, Diriliş Ertuğrul dizisi ile rekorlara imza atmış TRT1’in yeni gözdesi olacak.

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

1979 tarihinde İzmir'de doğan Düzyatan’ın ailesi aslen Yugoslavya göçmenidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev aldı. Son olarak Kurşun dizisinde gözü kara bir savcıyı oynayan Düzyatan dizinin erken final yapması üzerine şu anda bir projede yer almıyor.

Rol Aldığı Diziler:

2001 Bizim Otel

2001 Yeditepe İstanbul

2002-2004 Koçum Benim

2003 Hürrem Sultan

2004 Sil Baştan

2005 Kadın Her Zaman Haklıdır

2006 Kızlar Yurdu

2008 Cesaretin Var Mı Aşka?

2009 Bir Bulut Olsam

2010 Kapalıçarşı

2010 1 Milyon Canlı Para (Sunucu TV programı)

2010 Şen Yuva

2012-2013 Yol Ayrımı

2014- Diriliş: Ertuğrul

2019- Kurşun

Tiyatro:

2006 Anna Karenina Mehmet Birkiye Kenter Tiyatrosu

2007-2008 Kürklü Merkür Murat Daltaban DOT

2012 Dar Ayakkabı ile Yaşamak Engin Altan Düzyatan / Kendisi Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

20-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar