İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal Evleniyor

İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal Evleniyor
Genç ve yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile 10 aydır nişanlı olduğu Hande Ünal bugün nikah masasına oturarak dünya evine girdiler.

Magazin dünyasında en çok okunan ve sevilen haberlerin başında evlikler gelir. Ünlü çiftlerin evlenmesi ve düğün törenleri hem en güzel ve zahmetsiz haberlerdendir hem de en çok okunan ve merak edilen haberlerdendir. Uzun süredir evlikler pandemi ve koronavirüs sebebiyle ertelense de son günlerde peş peşe nişan ve düğün haberleri gelmeye başladı ünlü isimlerden. Bu ünlülerden biri de geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Faysal karakteriyle seyirci tarafından çok sevilen ünlü ve genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile nikah masasına oturduğu Hande Ünal’dan geldi. Çift bir süredir erteledikleri düğünü sonunda yaptılar ve birbirlerini bir ömür boyu birbirlerine bağlayacak olan o imzayı attılar. Yaklaşık 10 aydır nişanlı olan çift sonunda muratlarına erdiler. İşte bu güzel ve mutlu haberin detayları!

İsmail Ege Şaşmaz Memleketi Olan Manisa’da Evlendi

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile nişanlısı Hande Ünal bugün kına töreni yaptılar ve ardından da düğün için masaya oturdular. Geçtiğimiz sezonun en başarılı oyuncuları arasında yer alan genç ve yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile 10 aydır nişanlı olan Hande Ünal’ın nikahı kına gecelerinin ardından Manisa’da gerçekleşti. Pandemi koşulları nedeniyle az sayıdaki davetli önünde gerçekleşen nikah oldukça sade ve şık bir ortamda gerçekleşti. Ünlü oyuncu ve Hande Ünal evliliklerinin ardından sevdikleri, arkadaşları ve sevenleri tarafından tebrik mesajına tutuldu. Bizde genççife bir ömür boyu mutluluklar temenni ediyoruz.

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir

Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Faysal karakterini canlandıran İsmail Ege Şaşmaz 25 Kasım 1993 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Manisa Belediyesi Konservatuarında oyunculuk eğitimleri alan İsmail Ege Şaşmaz yine ilk oyunculuk deneyimlerini burada rol aldığı tiyatro oyunlarında yapmıştır. İlk olarak Güneşi Beklerken adlı diziyle ekrana çıkan oyuncu pek çok yapımda rol almıştır. Bunlar arasında, Uyanış Büyük Selçuklu, Güneşi Beklerken, Günebakan, Serçe Sarayı, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi, Mehmetçik Kut’ül Emera, Sen Çal Kapımı bulunmaktadır.

07-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar