Dilan Çiçek Deniz ile Alihan Aloğlu Ayrıldı

Dilan Çiçek Deniz ile Alihan Aloğlu Ayrıldı
Güzel oyuncu Dilan Ciçek Deniz magazin muhabirlerine eski sevgilisi Alihan Aloğlu ile neden ayrıldıkları konusunda açıklamalarda bulundu.

Magazin basını ve sosyal medyada son günlerin en çok konuşulan konularından birini ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Alihan Aloğlu’nun ayrıkları oluşturuyor. Uzun süredir birlikte olan çift gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini sürüyorlardı. Hatta güzel oyuncu sevgilisinin abisi ve babasıyla yemeklere çıkmış ve böylece Dilan Çiçek Deniz aileye girdi yorumları bile yapılır olmuştu. Ancak ilişkilerinde herhangi bir sorun görünmeyen çiftin bir anda ayrılık haberi magazin basınına yansıdı ve bu durum oldukça sürpriz olarak yorumlandı. Ayrılığın arkasında nelerin olduğu konuşulurken taraflar herhangi bir açıklama yapmamış ve konuşarak ayrıldıklarını belirtmişlerdi. Dilan Çiçek Deniz’de bu olayların ardından kız arkadaşlarıyla tatile çıkmıştı.

Muhabirlere Açıklamada Bulundu

Kız arkadaşlarıyla tatile çıkan ve geçtiğimiz günlerde tatilden dönen güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz Cihangir’de muhabirler tarafından görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplandıran güzel oyuncu “yeni sezonda ekranlarda olmak istiyorum. Görüştüğüm iki proje var, umarım güzel bir projeyle dönerim” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu ayrıca tekrar tatile çıkacağını belirterek “karavan tatili yapmak çok istiyordum. Bunun hazırlıklarını tamamladım. Haftaya karavan ile güzel bir tatile çıkacağım” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu 8 ay birlikte olduğu eski sevgilisi Alihan Aloğlu ile ayrıldıktan bir sonra başka biriyle görüntülenmiş ve ünlü oyuncunun bu kişiyle aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Dilan Çiçek Deniz bu konu hakkında ise bir açıklama yapmadı.

Dostça Ayrıldık

Yaklaşık 8 ay birlikte gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı ve sonrasında ayrıldığı eski sevgilisi Alihan Aloğlu hakkında da konuşan Dilan Çiçek Deniz ”bir süre önce ilişkimize son verdik, dostça ayrıldık” ifadelerini kullandı. Ünlü ve güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda bir açıklamasında da “aşkı ideal olarak tanımlayıp mükemmelize etme fikri bile iki tarafı da strese sokan bir şey. Her bireyin algıladığı ve deneyimlediği idealler dünyası ile gerçek arasında çok fark var. Bu iki bambaşka dünyayı ortak bir dünya haline getirmek epey zahmetli fakat bir o kadar da kıymetli. O yüzden güzel ve ince ruhlarla karşılaşınca gerçekten yaşanan bir his olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullanmıştı.

07-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar