İsmail Hacıoğlu Sette Kaza Geçirdi

İsmail Hacıoğlu Sette Kaza Geçirdi
Dün yaşanan ve ünlü oyuncu Songül Öden’in ölümden döndüğü set kazasının ardından bugünde bir başka set kazasında İsmail Hacıoğlu’nun yüzünde fünye patladı.

Dün Nomen dizisi setinde yaşanan ve ünlü ve başarılı oyuncu Songül Öden’in yaralanması ve adeta ölümden dönmesiyle sonuçlanan kazanın ardından bugünde bir film setinde talihsiz bir olay yaşandı ve yine ünlü ve başarılı bir oyuncu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Setlerde yaşanılan iş güvenliği açıklarının ve dikkatsizliğin ve tedbirsizliğin sonuçları iki gün içinde peş peşe yaşanan olaylarla bir kez daha gündeme geldi. Dün ünlü oyuncu Songül Öden’in aracın içinde bulunduğu sırada aracın kaza moduna geçerek airbagleri açması sonucu araçta sıkışan ve ölümden dönen Songül Öden’in ardından bugün de ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun yüzünde fünye patladı ve oyuncunun yüzünde ve vücudunda yaralar oluştu. Usta oyuncuya yaşanan olayın ardından ilk müdahale sette bulunan ambulansa yapılırken İsmail Hacıoğlu daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Yüzünde Fünye Patladı

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarısının anlatıldığı ve 2014 yılında Irak’ın Musul Şehrinde bulunan Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’ndaki 49 insanın Daeş tarafından rehin alınmasını ve MİT’in yaptığı başarılı operasyonu anlatan 49 adlı filmin çekimleri sırasında büyük bir kaza atlatıldı. Kilis’te çekilen 49 Filminin çekimleri sırasında ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu adeta ölümden döndü. Ünlü oyuncunun vücudunda ve yüzünde patlayan fünyeler İsmail Hacıoğlu’nun yaralanmasına sebep oldu. Olaya ilk müdahale sette bulunan ambulansta yapılırken oyuncu daha sonra hastaneye kaldırıldı. Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar oluşan usta ismin durumunun iyi olduğu ve şimdilik dinlemede olduğu öğrenildi.

Olay Nasıl Oldu?

Kilis’te çekimleri süren 49 Filminin başrolü İsmail Hacıoğlu bugün büyük bir set kazası yaşadı. Oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı 49 Filminin setinde yaşanan olay şöyle gerçekleşti. Filmin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu’nun içinde yer aldığı aksiyon sahnesinde fünyeler ve patlayıcılar kullanılacaktı ve bunun için İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı sahnenin değişik yerlerine fünyeler yerleştirildi. Henüz çekim başlamamışken görevlinin yerleştirilen fünyeleri erken patlatması sonucu çekim için sahnede bulunan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun yüzüne ve vücuduna fünye parçaları geldi. Yüzünden ve vücudundan yaralanan oyuncuya acil olarak sette bulunan ambulansla müdahale edildi. Daha sonra hastaneye götürülen oyuncunun durumunun iyi olduğu ve otelde odasında dinlendiği öğrenildi.

23-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar