Barış Akarsu Merhaba Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Barış Akarsu Merhaba Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu
Henüz genç yaşta hayata veda eden Rock Müziğin sevilen şarkıcılarından Barış Alkarsu’nun hayatını anlatacak Barış Akarsu Merhaba filminin vizyon tarihi belli oldu.

Son günlerde en çok konuşulan ve özellikle genç kitlenin büyük merakla beklediği Barış Akarsu Merhaba adlı filmin çekimleri halen devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde filmin ilk karelerinin gelmesinin ardından oldukça heyecanlanan genç kitle filmin ne zaman vizyona gireceğini merak etmeye ve araştırmalar yapmaya başlamıştı. Fikri Harika Prodüction ve Aytaç Medya tarafından ortaklaşa hazırlanan ve yapımcılığını Özgür Tari, Yönetmenliğini Mert Dikmen ve senaryo yazarlığını Mert Dikmen ev Can Anar’ın birlikte yazdığı Barış Akarsu Merhaba adlı filmde ünlü ve genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz başrol oynuyor. Geçtiğimiz haftalarda başlayan çekimlerin çok kısa sürece tamamlanması ve filmin post aşamasına geçmesi planlanıyor. Seyircinin merakla beklediği ve yaz sezonunun en çok merak edilen yapımlarından olan filmin vizyona giriş tarihi ise 18 Kasım olarak belirlendi.

18 Kasım’da Vizyonda

Fikri Harika Prodüction ve Aytaç Medya ortaklığında çekilen Barış Akarsu Merhaba adlı filmin çekimleri şu sıralar devam ediyor. Vizyon tarihi olarak 18 Kasım’ı belirleyen filmden kareler de gelmeye devam ediyor. Ünlü rock şarkıcısı Barış Akarsu’nun hayatının belli bir dönemini anlatacak film özellikle genç kitle tarafından merakla bekleniyor. 29 Haziran 2007 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonrası genç yaşta hayata veda eden şarkıcının hayatını anlatan filmde başarılı ve genç oyuncular İsmail Ege şaşmaz, Almila Ada, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Şafak Pekdemir, Metin Coşkun, Burak Satıbol ve Aslıhan Kapanşahin rol alıyor.

Gören İkizi Sanıyor

Öbür taraftan şu sıralar Barış Akarsu Merhaba adlı dizide Barış Akarsu’yu canlandıran başarılı ve genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz uzun süre sonra ilk kez sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. “merhaba” ifadeleriyle paylaştığı fotoğrafıyla herkesi bir anda şaşırtan genç oyuncu canlandırdığı barış Alkarsu’ya benzerliği ile adeta ikiz kardeşi gibi ifadelerinin kullanılmasına sebep oldu. Barış Akarsu’ya benzemek için saçlarını uzatan ve traşını da genç yaşta hayatını kaybeden şarkıcı gibi kestiren İsmail Ege Şaşmaz’ın paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü oyuncunun Barış Akarsu’yu canlandırdığı Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasım 2022 yılında vizyona girecek.

23-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar