Murat Kekilli'den Bülent Ersoy Gafı

Murat Kekilli'den Bülent Ersoy Gafı
Son zamanlarda mezarlık tartışmasıyla sık sık gündeme gelen Bülent Ersoy’la ilgili bir gafta ünlü şarkıcı Murat Kekilli’den geldi.

Ünlü isimler arasında zaman zaman yaşanan gaflar magazin basının çok sevdiği ve hemen manşetine taşıdığı konular arasında yer alıyor. Bir ünlü isim başka bir ünlü isim hakkında istemeden bir söz söylediğinde ya da gafta bulunduğunda bu durum hemen magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada gündem oluyor. Buna benzer bir gaf olayı da bugün magazin basınının gündeminde yer aldı. Konya’da gerçekleştirilen Konya Hüyük Kırmızı Altın Geleneksel El sanatları ve Gençlik Festivali’nde sahne alan ünlü şarkıcı Murat Kekilli’nin yaptığı gaf bir anda gündem oldu. Ünlü şarkıcının Bülent Ersoy hakkında yaptığı gaf sonrası magazin basını olayı anında gündemin zirvesine taşıdı. Yaptığı gaftan sonra Murat Kekilli Bülent Ersoy’dan özür diledi.

Rahmetli Bülent Ersoy

Son zamanlarda Ünlü isim Bülent Ersoy’la ilgili ölüm haberleri, mezarlık haberleri fazlasıyla magazin basınında ve sosyal medyada yer alıyor. Ünlü ismin mezar yaptırdığından, yaptırdığı mezarın asansörlü olup olmamasına kadar pek çok konuda gündem olan olay bugün yaşanan gafla farklı bir boyuta yükseldi. Konya’da bir festivalde sahne alan ünlü şarkıcı Murat Kekilli sahnede hayatını kaybetmiş bazı ünlü isimlerin taklidini yaptı. Murat Kekilli Kara Gözlüm adlı şarkısını bu ünlülerin sesinden okumaya çalıştı. Ünlü isim Murat Kekilli hayata veda eden Müslüm Gürses’in sesinden Kara Gözlüm’ü okuduktan sonra, Bülent Ersoy’un da sesinden okumak istedi ve “ama Kara Gözlüm’ü rahmetli Bülent Ersoy nasıl okuyacaktı böyle, o da enteresan” sözlerinin ardından yaptığı gafı fark etti ve anında özür diledi.

Özür Diledi

Konya’da gerçekleştirilen festivalde sahne alan ünlü şarkıcı Murat Kekilli Bülent Ersoy’la ilgili “rahmetli Bülent Ersoy” gafının hemen ardından sahneden özür diledi. Ünlü isim yaptığı gafı anladıktan sonra “pardon, pardon” diyerek hem Bülent Ersoy’dan hem de sevenlerinden özür diledi. Ünlü şarkıcı daha sonra sahnesine devam ederek birbirinden çok sevilen şarkılarını seslendirdi. Murat Kekilli en çok sevilen parçalarından Bu Gece Ölürüm’ü seyircinin istediği üzerine iki kez seslendirdi. Yaşanan gaf sonrası ünlü ismin söyledikleri magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada gündem oldu.

23-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar