İsmail Hacıoğlu'ndan takipçilerine Gazze cevabı

İsmail Hacıoğlu'ndan takipçilerine Gazze cevabı
Gazze paylaşımlarını eleştirenlere cevap veren ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu isteyen takipçilerinin takipten çıkabileceklerinin altını çizdi.

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun 7 Ekim’den beri süren Gazze’deki katliam ile ilgili yaptığı paylaşımlar bası takipçilerini rahatsız etti. Hacıoğlu sosyal medya hesabından ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum şeklinde cevap verdi.

İsmail Hacıoğlu'ndan takipçilerine Gazze cevabı

 Son olarak Cem Karaca’nın Gözyaşları sinema filminde başrol olarak Cem Karaca’ya hayat veren oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun İsrail zulmü altında kalan Filiztinliler için yaptığı Gazze paylaşımları bazı takipçileri tarafından tepki ile karşılandı. 7 Ekim tarihinden bu yana devam eden katliamlara göz yummayan ve bunları sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmeyen İsmail Hacıoğlu, Gazze paylaşımlarını eleştiren takipçilerine kendi sosyal medya hesabından "'Bıktık, neden sürekli Filistin mesajı paylaşıyorsun?' diyen dostlarım, ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum. Kusura bakmayın, takipten çıkabilirsiniz." diyerek kendini bu konuda eleştirenlere cevap verdi.

İsmail Hacıoğlu'na destek mesajı yağdı

#müslümanayapılan zulmedurde hasthagi ile yapmış olduğu paylaşıma binlerce destek mesajı yağdı. Gazze konusunda yaptığı paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine çektiği rest sosyal medyayı adeta coşturdu. Pek çok sanatçının bu konuda sessiz kalması dikkat çekerken ünlü oyuncu Ecem Erkek’in Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Gazze’de katledilen onbinlerce Filistinli’ye değinmeden evindeki köpeğinden bahsetmesi pek çok çevreleri rahatsız etmiş hatta bu konuda Cumhurbaşkanının Başdanışmanı Oktay Saral sosyal medya hesabından Ecem Erkek’i eleştirmişti.

İsmail Hacıoğu kimdr?

30 Kasım 1985’te İstanbul’da dünyaya gelen Hacıoğlu bir zamanlar fenerbahçe’de futbol oynayan Bulgar Mehmet lakabı ile tanınan Mehmet Hacıoğlu’nun oğludur. Oyunculuğa 5. Sınıfta piyeste oynayarak başlayan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’ne devam etti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim görmesine rağmen okulunu yarım bıraktı. Bana şans Dile’de canlandırdığı Çağlar karakteri ile oyunculuğa adım atan İsmail hacıoğlu daha sonra pek çok sinema ve dizilerde rol aldı. Yer aldığı yapımlar arasında Sınav (Mert), Kabadayı (Murat), Vali (Sarp Uçar), Çakal (Akın), Meryem (Murat), Kafes (Mehmet Sipahi), Ayla (Süleyman Dilbirliği), Kesişme: İyiki Varsın Eren (Ferhat Gedik), Bir İstanbul Masalı (Ozan Kozan), Beyaz gelincik ( Mehmet Ali Aslanbaş), Taçsız Prenses (Evgin Akduman) bulunmaktadır.2011 Sadri alışık Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Çakal’daki rolü ile kazanan Hacıoğlu 2003’te Altın Portakal Festivali’nde Umut Veren Oyuncu ödülünü aldı.

14-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler