İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi belli oldu

İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi belli oldu
Son olarak Mahkum dizisinde rol alan ve bu diziyle büyük ses getiren ve kendisine hayran bırakan İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi belli oldu.

Son olarak Mahkum dizisinde iki farklı karakterde rol alan ve bu dizi ile seyircinin ve sektörün önde gelenlerinin bir kez daha büyük takdirini ve beğenisini kazanan başarılı ve usta oyuncularından İsmail Hacıoğlu Mahkum dizisinin final yapmasıyla birlikte kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başlamıştı. Şu ana kadar rol aldığı yapımlardaki üstün performansıyla dikkatleri çeken ve canlandırdığı her karakteri adeta yaşayarak seyirciye geçiren başarılı isim gelen teklifler arasında en çok beğendiği yapıma evet dedi ve MF Yapım ile Taçsız Prenses adlı dizi için el sıkıştı. Rol aldığı yapımlara büyük katkılar sağlayan ev karakterini yaşayan birine dönüştüren İsmail Hacıoğlu Mahkum dizisinde de iki farklı karakterleri olan ikiz kardeşleri canlandırmış ve kendisine hayran bırakmıştı.

İsmail Hacıoğlu Taçsız Prenses’te

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum dizisinde Barış ve Savaş adlı ikiz kardeşleri canlandıran İsmail Hacıoğlu yeni dizisi ile el sıkıştı. MF yapım tarafından yine Fox Tv için hazırlıkları süren Taçsız Prenses adlı diziden gelen teklife evet diyen İsmail Hacıoğlu bu dizide Evgin Öğretmen karakterine hayat verecek. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Dizide şu ana kadar belli olan oyuncu Yağmur Tanrısevsin olurken MF yapım cast çalışmalarını bir an önce tamamlayarak sete çıkmak istiyor. 2023 yılında çekimleri başlayacak dizinin hikayesi konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

İsmail Hacıoğlu Yapımları Neler?

Son dönemin sivrilen oyuncuları arasında yer alan İsmail Hacıoğlu 30 Kasım 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat gezen sanat merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olan ve ardından Mimar Sinan üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne devam eden ancak okulu yarıda bırakan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında özellikle dikkat çekenler arasında, Bana şans Dile, Anlat İstanbul, Kabadayı, Vali, Başka Semtin Çocukları, Çakal, Ayla, Cep Herkülü:Naim Süleymanoğlu, Türk İşi Dondurma, Kesişme: İyi ki Varsın Eren, 49, Koçum Benim, Bir İstanbul Masalı, Kayıt Dışı, Mehmetçik Kut’ül Amare, Çocuk, Mahkum ve Ölüm Kime Yakışır bulunmaktadır.

27-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar