Tuzak Dizisi final yapıyor

Tuzak Dizisi final yapıyor
Tv 8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Tuzak Dizisinin yayın saati değişti ve yeni saati 22.30 oldu. Dizi 13. Bölümde final yapacak.

Fabrika Yapım ve acun Medya ortaklığında hazırlanan ve Tv 8 ekranlarında çarşamba akşamları seyirciyle buluşan Tuzak dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Büyük iddialar ile yayına giren ve kadrosunda usta isimlerin yer aldığı Tuzak dizisi başladığı günden itibaren reytinglerde beklenen sonuçlara ulaşamadı. Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral gibi ünlü isimleri bir araya getiren dizi ilk bölümden itibaren ne yazık ki reytinglerde bekleneni veremedi. Total Grupta ilk ona dahi giremeyen dizi AB ve 20 + ABC 1 gruplarında ise zaman zaman ilk on içinde yer alabildi. Bu durum karşısında daha fazla zarar etmek istemeyen Tv 8 yönetimi bir karar alarak dizinin final yapmasına karar verdi. 30 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümünün yayın saati değişen ve 22.30’a alınan dizinin 13. Bölümde final yapmasına karar verildi.

Tuzak İçin Son Yakın

Kadrosunda birbirinden ünlü isimleri barındıran ve Fabrika Yapım ile acun medya ortaklığında hazırlanan yeni sezon dizilerinden Tuzak için yolun sonu göründü. Büyük iddialar ile başlayan ve uzun süren bir hazırlık süreci geçiren dizi sektörde de heyecan uyandırmıştı. Bir intikam hikayesini anlatan dizide usta oyuncu Talat Bulut, Aslan Bey karakteri ile karanlık işlere bulaşmış ve rakiplerini alt edebilmek için her yolu mübah sayan bir holding patronuna hayat verirken, Akın Akınözü ise, Avukat Çınar karakterine hayat vererek babasının ve Aslan Bey tarafından öldürülen kardeşinin intikamını almak isteyen suçluları savunan bir avukatı canlandırmaktadır. Avukat Çınar ile Aslan Bey ve kızı arasında yaşanan akıl oyunları ve tuzakları anlatan ve adım adım işlenen hikayeyi anlatan dizi ne yazık ki seyirciye ulaşamadı. Oldukça kaliteli işlerden olan Tuzak’ın da ömrü ne yazık ki kısa oldu ve erken final yapan kaliteli yapımlar arasına girdi.

Tuzak Oyuncuları Kimler?

Fabrika Yapım imzalı Tuzak dizisi birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi ve sektörde heyecan yaratan işlerden oldu. Dizide yer alan oyuncular arasında, Talat Bulut (Aslan Bey), Akın Akınözü (Avukat Çınar – Umut), Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu (Güven), Yağız can Konyalı, Onur Duymaz, Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavi gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek otururken senaryosunu Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı kaleme alıyor.

27-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar