Survivor 2023 Adayları Belli Oldu mu?

Survivor 2023 Adayları Belli Oldu mu?
Heyecan ve merakla beklenmeye başlayan ve şimdiden hakkında konuşulan iddialarda bulunulan yarışma programı Survivor Türkiye’de aday kadro açıklandı mı?

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye ile ilgili hemen her gün bir haber yayınlanıyor. Her sene kanalın en iddialı yapımları arasında yer alkan ve aldığı reytinglerle kanalının lokomotifi konumunda olan yarışma programına şu sıralar başvurular devam ederken, ünlülerden oluşacak kadroda ise yarışacak adayların belli olduğu iddia edildi. Seyircinin heyecanla beklediği ve rekabetin olduğu kadar, hırs, aksiyon, macera ve psikolojinin de önde olduğu yarışmanın yılbaşından sonra başlaması bekleniyor. Kanal halen devam eden MasterChef Türkiye’nin yerine yayın akışına koyacağı yarışmanın hazırlıklarını hızla sürdürürken seyirciler yarışmada yer alacak ünlülerin kimler olacağını merak etmeye ve araştırmaya başladı. Şu sıralar bir zamanların ünlü oyuncusu Arda Kural’ın da yarışmanın ünlüler kadrosunda yer alacağı konuşulurken yarışmada olacağı iddia edilen isimlerde magazin basınında gündem oluyor.

Survivor Türkiye Ünlüler Kadrosu

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve aldığı reytinglerle hem kanalının göz bebeği olan ve hem de yayınlandığı günlerde rakip programların korkulu rüyası olan Survivor Türkiye’de yarışacağı iddia edilen isimler magazin basınında ve internet haber sitelerinde yazılmaya ve gündem olmaya devam ediyor. Oldukça beğenilen yarışma programında bu seneki konseptin “Survivor 2023 All Star-Fenomenler” olacağı belirtilirken yarışmada olacağı iddia edilen isimler arasında ise

·         ERSİN ARICI (OYUNCU)

·         SEMİH ÖZTÜRK

·         HAKAN HATİPOĞLU (OYUNCU – SUNUCU)

·         ALİ ABDÜSSELAM YILMAZ (YouTuber)

·         MERVE YALÇIN

·         YAREN ALACA

·         FURKAN KIZILAY (OYUNCU)

·         HİKMET TUĞSUZ

·         STEVAN SALAM

·         DAMLA CAN

·         MERVE AYDIN

·         ÖZGÜR DENİZ (TikTok FENOMEN)

·         ARDA KURAL (OYUNCU) bulunuyor.

Yeni Slogan: Survivor Akıl Oyunları

Öbür taraaftan heyecanla takip edilen ve fiziksel gücün yanı sıra psikolojik dayanıklılığın ve aklın da ön planda olduğu yarışmada bu sene yeni slogan olarak “Survivor Akıl Oyunları” belirlendi. Tv 8’in sahibi ve yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak “Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor Akıl Oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun” ifadelerini kullandı. Merak ve heyecanla beklenen yarışmanın MasterChef Türkiye’nin ardından Ocak ya da Şubat 2023’te başlayacağı öğrenildi.

27-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar