İspanya - İsveç maçı canlı izle

İspanya - İsveç maçı canlı izle
İspanya - İsveç maçı canlı izle: İspanya ile İsveç arasındaki Euro 2020 karşılaşmasını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için detaylar.

İspanya - İsveç maçı canlı izle: Euro 2020 E Grubu'nda İspanya ile İsveç karşı karşıya geliyor. Büyük başarılara imza atan ancak son yıllarda eski şaşalı günlerini arayan İspanya, bu turnuvada başarı arayacak. İsveç de her turnuvada olduğu gibi rakipleri için tehdit olacak. Bu akşam oynanacak İspanya - İsveç karşılaşmasını izlemek isteyen milyonlarca izleyici ekran başına geçecek. İzleyicilerin büyük bir bölümü karşılaşmayı canlı olarak internet üzerinden izleyecek. Peki iki takım için büyük önem taşıyan karşılaşma internet üzerinden hangi adreste izlenebilir? İspanya - İsveç karşılaşmasının canlı yayınını canlitv.com adresi üzerinden çok kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. İspanya - İsveç maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İspanya - İsveç maçı canlı izle

İspanya, grup maçlarında turnuvanın ev sahipleri arasında yer alıyor. İspanya'nın oynadığı tüm maçlara Sevilla Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Bu akşam oynanacak mücadele de bu stadyumda TSİ 22:00'da başlayacak. Karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vinčić düdük çalacak. Euro 2020'de oynanan tüm maçlar canlı olarak TRT ekranlarında yayınlanıyor. İspanya ile İsveç arasındaki karşılaşmayı TRT 1 ve TRT 4K kanalları ekrana taşıyacak. Milyonlarca futbolsever mücadeleyi internet üzerinden hangi adreste izleyebileceğini merak ediyor. İspanya - İsveç maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

İspanya - İsveç maçının muhtemel 11'leri

İspanya XI: Unai Simon, Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Alba, Llorente, Rodri, Pedri, Gerard Moreno, Morata, Ferran Torres.

İsveç XI: Olsen, Lustig, Lindelöf, Danielson, Augustinsson, S. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg, Isak, Berg.

1964 yılındaki ilk Avrupa şampiyonluğundan yıllar sonra 2008, 2012 yıllarında Avrupa şampiyonu olan ve 2010 yılında tarihiden ilk kez Dünya Kupası'nı kazanan İspanya, 2014, 2016 ve 2018 yıllarındaki 3 büyük turnuvada da istediği başarılara ulaşamadı. Bu turnuvada da İspanya, favoriler arasında gösterilmiyor. Ancak İspanyollar bu turnuvada da başarısız olmak istemiyor. Bakalım İspanya Euro 2020'de istediği başarıya ulaşabilecek mi? Öte yandan İsveç, her turnuvada yer alan ve zaman zaman rakiplerine sorun yaratabilen bir ekip. Hiç kuşkusuz bu turnuvada da rakiplerine zor anlar yaşatacaktır.

14-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar