Emir Sarıgül evlilik iddialarını bir kez daha yalanlandı

Emir Sarıgül evlilik iddialarını bir kez daha yalanlandı
Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt’un kafayı taktığı Emir Sarıgül sonunda isyan etti. 'Gazeteci bozuntusu kafayı bana takmış...' diyerek şikâyet eden Emir Sarıgül, çılgına döndü.

Son günlerde adı ünlü spiker Buket Aydın ile anılan Emir Sarıgül evlilik iddialarını bir kez daha yalanladı. Sosyal medyayı allak bullak eden olay tam bir keşmekeşe dönüştü. Olayın gerçek sebebi ve gelinen son nokta haberimizde. Şimdi detaylar

Emir Sarıgül evlilik iddialarını bir kez daha yalanlandı

Pandemi nedeniyle insanlar geçim ve sağlık derdiyle boğuşurken ünlüler dünyasında bambaşka olaylar gelişiyor. Buket Aydın ile olan ilişkisini Sibel Can yüzünden bitiren sonra ünlü spikerle tekrar bir araya gelerek tekneden yakalanan Emir Sarıgül, gazeteciye fena içerledi. Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt’un kafayı taktığı Emir Sarıgül sonunda isyan etti. 'Gazeteci bozuntusu kafayı bana takmış...' diyerek şikâyet eden Emir Sarıgül, çılgına döndü.

Kafayı bana takmış

Aslında her şey bir yıl önce başladı. Emir Sarıgül, Buket Aydın ile takılmaya başladı. Buket Aydın, onun uğruna hem eşinden hem de işinden ayrıldı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Sibel Can ile görüntülenen Emir Sarıgül’ü “kariyerimi bitiriyor.” diyen Buket Aydın terk etti. Bülent Cankurt ise bu ilişkiyi Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül’ün istemediğini yazdı.

Kaç kez evlenecekler?

Sibel Can olayından sonra Emir Sarıgül’ü terk eden Buket Aydın, onunla bir süre görüşmedi. Emir Sarıgül'ün Bodrum'da Sibel Can'la yakalanmasının ardından bunalıma giren ünlü spiker şöyle konuşmuştu: "Ben Emir Bey'in barışma ve evlenme teklifini kabul etmeyeceğim. Yaz geliyor, yanında başka kadınlar olabilir. Her başka kadınla görüntülendiğinde benim fotoğraflarımın çıkmasına üzülürüm”

Daha bu sözlerin üzerinden gün geçmedi ki Sibel Can’dan ayrılan Emir Sarıgül, soluğu eski sevgilisinin yanında aldı. Emir’le kesinlikle bir daha görüşmeyeceğim diyen Buket Aydın, sevgilisini affetti. İkili gözlerden uzak bir teknede yalnız olduklarını sandıkları sırada magazincilere yakalandı. Kameralardan kaçamayan ikili gazeteci Bülent Cankurt’un ortaya attığı evlilik iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ancak Bülent Cankurt, bunun bir aldatmaca olduğunu gizlice evleneceklerini iddia etti. 17 Haziran Perşembe günü nikâh masasına oturacağı iddia edilen ikiliden Sarıgül, Bülent Cankurt’un deli saçması haberine öfkeyle cevap verdi:

'Artık yeter'

Sabah yazarı Bülent Cankurt’un “hemen şimdi perşembe günü evlenecekler,” dediği Emir Sarıgül, twitter üzerinden bir açıklama yaptı. “Bülent Cankurt denen parayla haber yaptığını herkesin bildiği gazeteci bozuntusu kafayı bana takmış. Bugüne kadar yazdığı gazeteye saygımdan sustum. Ama artık yeter. Sen perşembe günü evleniyor diye haber yaptın. Evlendim mi? Hayır. Hala bana yalancı muamelesi yapıyorsun”

Canlitv olarak gün geçtikçe kördüğüme dönen Sibel Can- Buket Aydın ve Emir Sarıgül olayıyla ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

15-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar