Özcan Deniz’e şok suçlama!

Özcan Deniz’e şok suçlama!
İstanbul 21 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasındaki davaya çelişkili ifadeler damga vurdu.

Son olarak Star Tv'de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinde oynayan Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan’dan yakasını bir türlü kurtaramıyor. İstanbul 21 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen Özcan Deniz - Feyza Aktan davasına çelişkili ifadeler damga vurdu. Yılan hikâyesine dönen Özcan Deniz- Feyza Aktan davasında ünlü oyuncuya şok suçlama geldi. Magazin severler ünlü oyuncu Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'ı darp edip etmediğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Özcan Deniz’e şok suçlama!

İstanbul 21 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasındaki davaya çelişkili ifadeler damga vurdu. Dinlenen tanıklar tutarsız söylemelerle mahkeme heyetinin şaşkına çevirdi.

İşte o ifadeler!

Sözcü gazetesinde çıkan habere göre İstanbul 21 Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam eden duruşmaya Özcan Deniz ve Feyza Aktan katılmadı. Mahkemede ilk önce dinlenen Feyza Aktan'ın kız kardeşi Eda Aktan verdiği ifadeyle ablasını şöyle savundu: " Özcan’ın telefonuna mesaj gelince morali bozuldu. Feyza, Özcan’ın yengesini aramış. ‘Ne yapmam lazım. Kavga çıksın istemiyorum’ demiş. Özcan bu sırada konuşmaları duymuş. Odaya gelerek Feyza’yı tutarak duvara doğru vurdu. Kuzey’i de alarak kendini diğer odaya kilitledi. Sonra ağabeyi ile, ‘İstanbul’a geldiğimde boşanacağız, sözleşmeyi kasadan çıkar’ diye konuştu.”

Feyza’yı duvara vurdu

Eda Aktan tutarsız cümleler barındıran konuşmasına şöyle devam etti: “Yandaki odaya geçtim. Odalar birbirine çok yakın olduğu için sesler duyuluyordu. Özcan, ‘erkek mi görmek istiyorsun’ diyerek darp etmeye başladı. Feyza’nın ‘Özcan yapma, bırak o sigarayı’ diye yalvardığını duydum. Feyza, kendini korumak için balkona çıktı. Özcan, balkonda sigarayı Feyza’nın yüzüne yönelterek, ‘sigarayı yüzünde söndürürüm’ dedi. Daha sonra Feyza’nın yanına gittiğimde vücudunda darp izlerini gördüm. Feyza da bana darp edildiğini anlattı. Tehdit edildiği için kardeşim şikayetçi olamadı.”

Kendi kendini çimdikliyordu

Ardından tanık olarak dinlenen Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz ise söylediği cümlelerle mahkeme heyetini güldürdü: "Bahçelerimiz yan yanadır. Feyza hamileydi. Bir akşam kavga ettiler. Kavganın sebebini sordum. Özcan, eşinin değişik isteklerde bulunduğunu söyledi. Darp olayı yaşanmadı. Feyza ailesinin yanında doğum yapmak istiyordu. Nikâha da yanaşmıyordu. Biz de bunu kabul etmiyorduk. 2018’de Göcek’teki olayda yanlarında değildim. Feyza annesini darp etmiş. Özcan da buna karşı çıkınca aralarında tartışma yaşanmış. Feyza’da herhangi bir darp, cebir izi yoktu. Feyza’nın kardeşimle evli olduğu süreçte kendisine zarar verdiğine ve yaraladığına şahit oldum. Feyza, Özcan ile her tartıştığında kendi kendini çimdikliyordu, yaralıyordu.”

Mahkeme, diğer tanıkların da dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

02-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar