İstanbullu Gelin 14. bölüm fragmanı yayınlandı

İstanbullu Gelin 14. bölüm fragmanı yayınlandı
Star Tv dizisi İstanbullu Gelin 14. yeni böüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izle. İstanbullu Gelin 14. yeni bölümde neler yaşanacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm canlı izle.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir merakla takip edilen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı, aralarında İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Özge Borak, Hayal Köseoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizide bu hafta neler yaşanacak? İstanbullu Gelin 14. bölüm fragmanı izlemek için bu yazımızı takip etmenizi öneririz.

Her Cuma saat 20:00'da Star tv'de ekranlara gelen İstanbullu Gelin dizisinde soluklar kesilecek. Bebeğini düşürme tehlikesi yaşayan Süreyya, testler sonucunda büyük bir üzüntüyle yıkılacak. İpek ise, daha fazla dayanamayıp Fikret'in Adem ile iş ortaklığı yaptığını Faruk'a anlatır. 

İstanbullu Gelin Her Cuma günü saat 20:00'da Star tv'de.

 

İstanbullu Gelin'in en büyük sıkıntısı net kötüsünün olmaması. Kaynana kötü, elti kötü, o kötü, bu kötü pek işlemiyor. Bir kötü üzerine odaklanılsa seyircinin takip noktası kolaylaşır ve daha başarılı olur.

Genellikle dizi setleri İstanbul'a kurulur. Yeni Gelin'in Bursa'da çekilmesi de önemli. Birkaç dizinin çekildiği şu anda turistik bir bölge olan Cumalıkızık efsanesini sanırım bilmeyen yoktur.

Bu akşamki birbirinden heyecanlı bu dizileri canli tv üzerinden de kolaylıkla takip edebilirsiniz.

31-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar