Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı yayınlandı…

Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı yayınlandı…
Kumandan Vasili’nin Cevdet ile ilgili bütün sırları öğrendiği 29. bölümün ardından, 30. bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. Nefeslerin tutulduğu 29.bölümün ardından sevilen tarih dizisinde bakalım bu hafta neler olacak?

Her hafta izleyicilerinden tam not almayı başaran Vatanım Sensin bu hafta da bomba gibi bir bölümle 1 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’da ekranlarda olacak.Vatanım Sensin'in 30. bölümü ve ilerleyen bölümlerini canlı tv'den izleyebilirsiniz.

 

Kanal D ekranlarının perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Vatanım Sensin’de dengeler değişiyor mu? Yunan Ordusu içine sızmayı başarmış bir Türk askeri olan Cevdet ile ilgili sırların ortaya çıkmasıyla her şey bitecek mi? Vasili’nin Cevdet’ten istediği ne? Ali Kemal’in, Veronika ve Vasili’nin oğlu olduğunu bilen Cevdet son kozunu onunla mı oynayacak? Yoksa ailesiyle birlikte infaz mı edilecek?
Leon Yunan ordusundaki görevine geri mi dönüyor? Yunan Üniformasıyla Leon’un Mehmet’in yanında işi ne?
 

29. bölümde neler olmuştu?
Tevfik Azize’yi kaçırır. Bu sayede hain olduğunu öğrenen halkın elinden kurtulmayı da başarır. Vasili ile görüşerek General Cevdet ile ilgili gerçekleri anlatır. Vasili’de Cevdet’e bir oyun oynar ve gerçekleri ortaya çıkarır. Oyununun sonunda hem Cevdet’i hem de ailesini hapseder ve infaz kararlarını verir.Hilal’in İzmir’den gideceği haberini alan Leon Hilal ile vedalaşır ve Yunan Karargahı’na geri döner. Leon’u kapıda annesi Veronika karşılar.

30-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar