Diriliş Ertuğrul'da Bamsı'ya ne oldu? Diriliş Ertuğrul 146. yeni bölüm fragmanı izle!

Diriliş Ertuğrul'da Bamsı'ya ne oldu? Diriliş Ertuğrul 146. yeni bölüm fragmanı izle!
TRT 1'in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul 145. Bölümü yayınlandı. Peki sevilen karakter Bamsı öldü mü? Diriliş Ertuğrul 146. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1’in efsane dizilerinden olmayı başaran Diriliş Ertuğrul 145. Bölümünde de heyecan fırtınası esti. Dizinin bu sezonki en heyecanlı bölümlerinden biri olan 145. Bölümde yeniden diriliş için ilk adımlar atıldı. Peki, Diriliş Ertuğrul’un en çok sevilen karakterlerinden olan Bamsı’ya ne oldu? Bamsı öldü mü? Seyirciler merakla bu sorunun cevabını bekliyor. Bu arada Diriliş 146. Bölüm fragmanını da yayınlandı. TRT 1 dizisini canli tv izleyicileri için derledik. 

Diriliş Ertuğrul’da Bamsı Öldü Mü?

Sadece bizim ekranlarımızın değil bütün dünyada çokça izlenen ve dikkat çeken dizilerden olan Diriliş Ertuğrul son bölümü ile izleyici ile buluştu. 5 bölüm sonra final yapacak olan dizide heyecan zirve yapmış durumda. Özellikle sevilen karakter Bamsı üzerinden ilerleyen hikayede heyecan çok fazla. İzleyicilerin en çok merak ettikleri konu ise “Bamsı öldü mü?” Bu sorunun cevabından sonra birçok Diriliş Ertuğrul izleyicisi ya mutlu olacak ya da üzülecek.

Bamsı gelinen son noktada çok pişmanlık duyuyor. Oğlunun başına bir şey gelmesinden korktuğu için Ertuğrul Beyin sözünden çıkmasının ne kadar hatalı bir davranış olduğunu anlıyor. Kendini affetmiyor. Gündüz ile birlikte girdiği bir çatışmada yaralanıyor ve beyinin kendisini affetmesi istiyor. Bamsı ağır yaralı şekilde obaya getirilince Ertuğrul Bey çok endişeleniyor. Yeni bölümle birlikte Bamsı’ya ne olacağı belli olacak.

Diriliş Ertuğrul 145. Bölümde Neler Oldu?

Diriliş Ertuğrul 145. Bölümde İlbilge Hatun’un Ertuğrul Bey’in evlilik teklifini kabul etmesiyle birlikte Kayı Obasında işlerin gidişatı hayli değişecek gibi duruyor. Beybolat burada devreye giriyor çünkü o da artık İlbilge Hatun’un Ertuğrul Bey için çalıştığını anlamıştır. Bu konuda Sırma’yı da uyarmayı da ihmal etmiyor. Ertuğrul Bey son bölümde Aybars’ı kurtarıyor. Dragos’u da zindana atıyor. Dragos’un  kimliğini artık herkes öğreniyor. Zangoç Beybolat ise her şey normalmiş gibi obaya dönüyorlar.

Dragos için ölüm çanları çalarken Komutan Baranas’ın Beybolat üzerinden planı devreye giriyor. Fakat Ertuğrul Bey bu planları tahmin ettiği için önlemlerini alıyor. Dragos, halktan dayak yiyerek meydana getiriyor. Alpler hazır kıta beklerken Dragaos Beybolat’ın gözlerine bakarak yardım istiyor. Dragos’un ölene kadar savaşacağız diye bağırmasıyla Ertuğrul Bey  de bugünün adalet günü olduğunu haykırıyor.

Diriliş Ertuğrul 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Diriliş Ertuğrul 146. Bölüm fragmanı yayınlandı.

26-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar