Cumhurbaşkanı Erdoğan o diziyi öve öve bitiremedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan o diziyi öve öve bitiremedi!
Beştepe’de düzenlenen “Arşivlerimizin Gelişimi, Vizyonu ve Tarih Araştırmalarına Katkısı” sempozyumunda konuşan Erdoğan hangi diziyi öve öve bitiremedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da konuşmacı olarak katıldığı Beştepe’de düzenlenen “Arşivlerimizin Gelişimi, Vizyonu ve Tarih Araştırmalarına Katkısı” sempozyumu oldukça ilginç bir içerikle renklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT 1 ekranlarında beş sezondur sevilerek izlenen ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinden övgüyle söz etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Dünyanın neresine gidersem gittiğim yerlerde bana Diriliş Ertuğrul'u anlatıyorlar," dedi.Canli tv izleyicileri için işte ayrıntılar. 

"DÜNYANIN NERESİNE GİDERSEM DİRİLİŞ ORADA..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında Diriliş Ertuğrul dizisinin Osmanlı tarihine olan ilgiyi arttırdığını da vurguladı. "TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin Osmanlı tarihine olan ilgiyi nasıl arttırdığını herhalde siz de görüyorsunuz. Dünyanın neresine gidersem gittiğim yerlerde bana Diriliş Ertuğrul'u anlatıyorlar. Önümüzdeki dönemde tarihimiz ve arşivimizle ilgili benzer çalışmalara ağırlık vermemiz gerektiğine işaret ediyor," diyerek Diriliş Ertuğrul’un sade ülkemizde değil dünyanın her bir köşesinde sevilerek izlendiğini belirtti.

Diriliş Ertuğrul 145. Bölümde neler oldu?

Erdoğan’ın da takdirini kazanan Diriliş Ertuğrul dizisinde final yaklaştıkça heyecan da artıyor. Sırların yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığı dizi son bölümlerde sürpriz hikayeleriyle seyirciyi daha fazla heyecanlandırmaya başladı.

Ertuğrul Bey’in planları ve Bamsı Hikayesi 145. Bölüme damga vurmuş durumda. İzleyiciler Bamsı ölecek mi, ölmeyecek mi diye heyecanla beklerken Gündoğdu Beyin hikaye olarak geri dönmesi 145. Bölümün en dikkat çekici tarafıydı. Seyirciler Beybolat – Gündoğdu çatışması beklerken Beybolat’ın hak ettiği cezayı bir an önce almasını istiyorlardı.

Diriliş Ertuğrul 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Diriliş Ertuğrul izleyenler son zamanlarda bu kadar mutlu olmamışlardı. Gerek Gündoğdu Beyin dönmesi gerekse Bamsı’nın ölümden dönmesi seyircileri oldukça mutlu etti. Bütün bunların yanı sıra Diriliş Ertuğrul 146. Bölümde düğün havası var. Mayıs ayında bitecek olan bu muhteşem dizide finale doğru Ertuğrul Bey ile İlbilge Hatun evleniyor. Aybastı’nın kellesinin de gitmesiyle artık büyük sürpriz bekleniyor. Dizinin 146. Bölüm ikinci tanıtımıyla net olarak belli olacak olsa da Diriliş Ertuğrul seyircileriyle Burak Özçivit (Osman Bey) her an tanışabilir. Artık merak edilecek bir konumuz daha oldu. Diriliş Osman da Ertuğrul Bey en kadar rol alacak? Ya da sezon finalinde ölecek mi?

24-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar