İstanbullu Gelin Esma Sultan ve Süreyya'nın duygusal sahnesi!

İstanbullu Gelin Esma Sultan ve Süreyya'nın duygusal sahnesi!
İstanbullu Gelin Esma Sultan ve Süreyya'nın duygusal sahnesi! İstanbullu gelin yeni bölümde Esma Sultan, Süreyya'yı neden ağlatıyor?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümde ilginç dakikalara şahitlik edeceksiniz. 79. yeni bölüm fragmanını yayınlayan İstanbullu Gelin, yine oldukça heyecanlı geçecek. Geçtiğimiz hafta Esma Sultan'ın kaybolması ile büyük korku yaşayan Boran Ailesi, bu hafta neler yaşayacak? İstanbullu Gelin yeni bölümde neler yaşanacak? İstanbullu Gelin Esma Sultan hastalanıyor mu? İşte Star tv kanalının sevilen dizisi İstanbullu Gelin ile ilgili tüm merak ettikleriniz.

Geçtiğimiz hafta yepyeni bölümü ile ekranlara gelen İstanbullu Gelin dizisi, izleyenleri oldukça merakta bırakmıştı. Faruk Boran'ın istifa etmek istediğini açıklaması üzerine Esma Sultan adeta kükremişti. Böyle birşeyin mümkün olamayacağını söyleyen Esma Sultan, Faruk Boran'nın kararlı olduğunu gördüğünde ise oldukça üzülmüştü. Faruk ise Süreyya'ya 'Ben hayatım boyunca babam kadar güçlü biri olmaya çalıştım. Babamın yokluğunu kimseye hissettirmemeye çalıştım. Bu arada kendimin ne hissettiğini hiç sormadım. Gel bana yardım et. Faruk'u birlikte bulalım' sözlerini kullanarak ne akdar çaresiz olduğunu belirtti. Öte yandan Esma Sultan ise bir anda ortadan kaybolmuş tüm Boran ailesi var gücüyle Esma'yı aramaktaydı. Babasının mezarına giden Esma Sultan ise geçmişte Garip ile yaşadıklarını hatırlar. Faruk Boran'ın annesini mezarlıkta bulumasının üzerine Esma Sultan, Faruk'u babası zanneder. Alzheimer hastalığının gün geçtikçe ilerleyeceğini öğrenen Boran ailesini oldukça zor günler beklemekte.

Peki İstanbullu Gelin 79. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

İstanbullu Gelin 79. yeni bölümde Faruk'un şirketten istifa edeceğini açıklamasının üzerine Esma hanım büyük üzüntü yaşar. Yaşanan tüm kötü olayların üzerine Alzheimer hastalığının etkilerini sıklıkla görmeye başlayan Esma hanım, ortadan kayboluverir. Anne ve babasının mezarında bulunana Esma, oğlu Faruk'u babası zanneder. Bunun üzerine annesini bulmanın sevincini yaşayamadan onu hastaneye götüren Faruk, hastalığının ilerlediğini öğrenir. Boranlar konağında büyük bir üzüntüye neden olan bu hastalık, her geçen gün kendini daha da hissettirecektir.

İstanbullu Gelin Esma Sultan ve Süreyya'nın duygusal sahnesi!

İstanbullu gelin yeni bölümde, Esma Sultan'ın yanına hastaneye ziyarete giden Süreyya, duygusal anlar yaşayacak. Esma'nın, Dümene geçme vaktin gelince hiç tereddüt etme. Biliyorum ki bu gemiyi hakkıyla yönetecek bir tek sen varsın.Sen benim sahip olmak istediğim kızımsın' sözlerine karşılık Süreyya gözyaşlarına hakim olamayacak.

İstanbullu Gelin dizisi 79. yeni bölüm Cuma akşamı saat 20:00'da Star Tv ekranlarında!

İstanbullu Gelin dizisi ne zaman final yapacak?

Star tv'nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin, kısa bir süre önce final yapacağı açıklamasında bulunmuştu. Gerekçe olarak senaryoda etkili bir konu bulunamadığını dile getiren dizi yapımcısı, gerekli açıklamayı geçtiğimiz günlerde yaptı. Boran ailesinin hikayesini ele alan İstanbullu Gelin dizisi, 31 mayıs 2019 tarihinde yayınlanması planlanan yeni bölümü ile ekranlara veda edecek.

03-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar