İstanbullu Gelin final bölümü fragmanı izle!

İstanbullu Gelin final bölümü fragmanı izle!
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin final bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki İstanbullu Gelin final fragmanı yayınlandı mı?

Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin final bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 87. yeni bölümü ekranlara veda edecek olan İstanbullu Gelin dizisinde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Peki İstanbullu Gelin 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin final bölümünde Esma ölecek mi? Süreyya, Esma'yı öldürecek mi? İstanbullu Gelin final bölümü ne zaman? Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 87. yeni final bölümüü ile merak ettiğiniz tüm ayrıntıları sizler için cevapladık.

Geçtiğimiz hafta 86. yeni bölümü ile yayınlanan İstanbullu Gelin'de, Esma Sultan artık Garip'in öldüğünü öğrenmiş ve içinden çıkamayacağı bir duruma gelmiştir. Hastanede yanına ziyarete gelen Süreyya'dan kendisini öldürmesini, ancak ona bu şekilde yardım edebileceğini söyleyen Esma Sultan, izleyenleri gözyaşına boğmuştu. Bu sözlerin üzerine Süreyya hızla odayı terketmiş ve günlerce zor ayakta durmuştu. Öte yandan evlat edinme kararı alan Güneş ile Adem'i ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Boran ailesinin hazırladığı sürpriz Adem ile Güneş'i oldukça mutlu eder ve Esma Sultan içinde değişiklik olur. Boranlar konağında ise Garip'in ölümünün ardından iyice ağırlaşan Esma Sultan'ın hüznü yaşanmaktaydı. 86. yeni bölümü soluksuz izleyen izleyici ise sabırsızca önümüzdeki Cuma günü yayınlanacak olan bölümün fragmanının yayınlanmasını bekliyor. 

Ancak İstanbullu Gelin 87. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığında sizlerle paylaşacağız. Peki Süreyya Esma Sultan adına nasıl bir yol izleyecek? İstanbullu Gelin 87. final bölümünde neler yaşanacak? İstanbullu Gelin Esma ölecek mi? Bizlerde sizler gibi İstanbullu Gelin finali ile ilgili tüm bu soruların yanıtını merak ediyoruz.

Tüm bu soruların yanıtını 31 Mayıs Cuma günü saat 20:00'de Star tv ekranlarını izleyerek öğreneceğiz..

İstanbullu Gelin dizisi ne zaman final yapacak?

Star tv'nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin, kısa bir süre önce final yapacağı açıklamasında bulunmuştu. Gerekçe olarak senaryoda etkili bir konu bulunamadığını dile getiren dizi yapımcısı, gerekli açıklamayı geçtiğimiz günlerde yaptı. Boran ailesinin hikayesini ele alan İstanbullu Gelin dizisi, 31 mayıs 2019 tarihinde yayınlanması planlanan yeni bölümü ile ekranlara veda edecek.

27-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar