İstanbullu Gelin Nazif ölüyor mu? İstanbullu Gelin 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin Nazif ölüyor mu? İstanbullu Gelin 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
İstanbullu Gelin Nazif ölüyor mu? İstanbullu Gelin 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star tv2nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'de Nazif çıkan yangında ölecek mi?

Star Tv ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan İstanbullu Gelin, 82. yeni bölümde izleyenleri ekrana kilitlemişti. Son bölümde yaşanan olayların ardından İstanbullu Gelin diizisinin yeni bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Peki İstanbullu Gelin Nazif ölecek mi? Esma Sultan kayıp mı oldu? Büyük bir merakla İstanbullu Gelin 83. yeni bölüm fragmanını bekleyen seyirci Nazif'e ne olacak sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Bir yandan Esma Sultan'ın hastalığının ilerlemesi ile buruk bir gün geçiren Boran ailesi, bir yandan da Gülistan'ın hamileliğinin sevincini yaşamaya başlamıştı. Öte yandan Esma Sultan ile beraber açılacak olan kütüphane için mekan bakmaya gittiler. Orada karanlık odaları gezerken odada kapalı kalan Nazif, mahsur kalmıştı. Esma Sultan ise hafızasını kaybedip korkarak mekandan koşarak ayrıldı. Nazif ise, sesini duyurmak için kapıya vururken gaz lambasını düşürdü ve yangının çıkmasına neden oldu. O sırada doktor muanesine giden Gülistan heyecanlı bir şekilde doktor odasına girdi. Tüm muane süresince telefon ile video kaydı alan Gülistan, kocası Nazif'in hiç birşeyi kaçırmasını istemiyordu. Yıllar sonra en çok istedikleri şeye sahip olmanın mutluluğunu yaşayan Gülistan ve Nazif, herşeyden habersizlerdi. Nazif'in yangın dumanından dolayı zor nefes aldığını ve sadece doğacak olan çocuğunu göremeyeceğinin üzüntüsünü yaşadığına tanıklık ettik. Peki Nazif, yangından kurtulacak mı? Esma Sultan nereye gitti? Tüm bu merak edilenleri önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 83. yeni bölümde öğreneceğiz. Şimdi ise heyecan ile yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyoruz.

İstanbullu Gelin Nazif (Muharrem Türkseven) kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen Muharrem Türkseven, Çanakkale doğumludur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü'nde tamamlayan ünlü oyuncu Muharrem Türkseven, ilk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi Pusu ile yaşamıştır. Bir çok başarılı yapımlarda yer alan Muharrem Türkseven, günümüzde İstanbullu Gelin dizisinde yer almaktadır.

Muharrem Türkseven dizi ve filmleri

2008 Kurtlar Vadisi Pusu

2011 İnsan Aldandı

2013 Nizama Adanmış Ruhlar

2014 Sungurlar

2014 Yapışık Kardeşler

2017 İstanbullu Gelin

İstanbullu Gelin dizisi, hafta içi her Cuma günü saat 20:00'da Star Tv ekranlarında!

27-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar