Duymayan Kalmasın ekranlara dönüyor

Duymayan Kalmasın ekranlara dönüyor
İki yıllık bir serüvenin ardından bu sezon yayınlanmayan Duymayan Kalmasın hangi kanalda başlayacak? Sunucu Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun birlikte sunduğu Duymayan Kalmasın geri mi dönüyor?İki yıllık bir serüvenin ardından bu sezon yayınlanmayan program hangi kanalda başlayacak? Sunucu Seren Serengil kimdir? İşte detaylar

Duymayan Kalmasın ekranlara dönüyor

Geçtiğimiz yıl Gülben Ergen’le yaşadığı polemik yüzünden cezaevine giren ve Star Tv ekranlarında sunuculuğunu yaptığı program yayından kaldırılan Serengil, başka bir kanalla anlaştı ve ekranlara dönmeye karar verdi. İki yıl sürdürdüğü programa ara vermek zorunda kalan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serengil, bundan böyle tv100'de ekranlarında Duymayan Kalmasın diyecek. İki yıl boyunca programı sunan Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ikilisi 'Nerede kalmıştık?' notuyla müjdeyi sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil, 1971 İstanbul doğumlu. Sinema sanatçısı Öztürk Serengil ve Nevin Teoman'ın biricik çocuğu olan Seren, bale ve piyano dersleri aldı. Eğitim için Londra ve İsviçre'ye giden Serengil, ilk rolünü 1977yılında babası Öztürk Serengil ile birlikte çalıştığı "Sarhoş" filminde oynadı. Daha 16 yaşında iken gazinolarda sahne almaya başladı. Oyunculuk sektörüne ise 1990 yılında Başka Olur Ağaların Düğünü" dizisiyle başlayan oyuncu 1991 yılında ilk albümü "Ayrıldık"ı piyasaya sürdü. Son albümü "Ben Adamı Ayrılırken Tanırım"ı 2010’da piyasaya sunan oyuncu, 2011 yılında televizyon dünyasında da boy gösterdi. "Seren Serengil İle Evlenir misin?" isimli evlilik programını sunan sanatçı, 2014 yılında "Kim Ne Derse Desin" programında sunuculuğa devam etti.

Ve Duymayan Kalmasın

Sunuculuk kariyerinde Duymayan Kalmasın ile devam eden Seren Serengil, Star TV'de ekranlara gelen programı Cengiz Semercioğlu ile birlikte iki yıl sürdürdü. Bir programda Gülben Ergen'e yapmış olduğu yorumlardan dolayı Ergen kendisine dava açtı ve Serengil’in cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme sonucu kendisine verilen üç günlük cezayı Bakırköy Cezaevinde çeken Serengil, programın yayından kaldırılması üzerine bir müddet ekranlara ara verdi. Geçtiğimiz şubat ayında Youtube’de kanal açacağını duyuran sanatçı şimdilerde ara vermek zorunda kaldığı “Duymayan Kalmasın” programıyla yeniden ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor.

Özel hayatı

İlk evliliğini Ozan Kaçmaz ile 2000 yılında gerçekleştiren Serengil, iki yıl sonra boşandı ve Cengiz İmren ile nikah masasına oturdu. 3 yıl sonra boşanan Serengil, 2006 yılında Musa Aytun ile evlendi. Bu evlilikten olan bebeğini kaybeden Serengil, çok zor günler geçirdi. Geçtiğimiz yıl dördüncü evliliğini Yaşar İpek ile yapan ve anne olmaya hazırlanan sanatçıya Canlı Tv olarak başarılar diliyoruz.

28-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar