İstanbullu Gelin, Sezon Finalini Acı Sonla Kapatıyor!

İstanbullu Gelin, Sezon Finalini Acı Sonla Kapatıyor!
Cuma akşamları izleyicisini ekranlara kilitleyen dizi sezon finaliyle çok şaşırtacak. Adem'in sonunda Boranlardan intikamını alıyor.İşte İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı..

İstanbullu Gelin, cuma günü yayınlanacak olan bölümde sezon finali yapıyor. Başladığı günden beri reyting sonuçlarında yerini koruyan dizi sezon finalinede bomba bir bölümle imzasını atacak.  Konakta herkes de şok etkisi yaratan Adem'in intikam planları aileyi büyük acıyla baş başa bırakıyor. 

Fikret'in yeni kurduğu "Boran Jet"uçağında yakalanan uyuşturucu nedeniyle tutuklanıyor. Faruk ise Fikret'i kurtarmak için bütün mal varlıklarını satmayı düşünüyor. 

Süreyya yaşadığı strese dayanamayıp sancılanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Erken doğuma alınan Süreyya bebeğini kaybetme şüphesi ile perişan oluyor.Acaba bebeğini kaybedecek mi ? Herkesin merakla beklediği İstanbullu Gelin Cuma akşamı Star Tv'de ..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin Geçen Bölümde Neler Olmuştu?

Burcu'nun nikah masasında Osman'ı bırakıp gitmesinin ardından Osman kahrolur ve hatanın kendisinde olduğunu fark eder.Nikahdan önce kafası karışan Osman kafasını dinlemek biyere gider ve Burcuda nikahdan kaçtığını düşünerek nikah masasında "Hayır" diyerek kaçar. Bunun üzerine iki aile arasında gerginlik başlar ve Esma ve Garip birbirlerini kırmaya başlar. Faruk ve Süreyya'nın arasıda bozuk olduğu için onları bir araya getirme kararı alan Senem ile Akif'i büyük bir süpriz bekliyordu..

İstanbullu Gelin 53.Bölüm 8 Haziran Cuma Günü Star Tv canli izle 'de.

07-06-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar