İstanbullu Gelin’de Kim Öldü? İstanbullu Gelin 83. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

İstanbullu Gelin’de Kim Öldü? İstanbullu Gelin 83. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!
Star Tv'nin başarılı yapımlarından üç sezondur devam eden İstanbullu Gelin'de şok ayrılık! Final kararı alan dizinin bitmesine haftalar kala diziye kim veda ediyor? Haberimizde!

Star Tv’nin başarılı yapımlarından İstanbullu Gelin’in 3. Sezonu yayınlanıyor. 03 Medya tarafından Star Tv için hazırlanan İstanbullu Gelin’in başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Tamer Levent, Salih Bademci, Fırat Tanış, Dilara Aksüyek ve Murat Aygen gibi isimler paylaşıyor. Her hafta Cuma günleri ekrana gelen dizi seyirci tarafından beğeniyle takip edilmeye devam ediyor. Heyecanın bir an bile düşmeden devam ettiği dizinin uzun zamandır 4. Sezonda devam edip etmeyeceğine yanıt aranmış ve en sonunda dizinin 3. Sezon sonunda final yapacağı kesinleşmişti. Geçtiğimiz Cuma günü 82. Bölümüyle ekrana gelen dizide şok bir gelişme yaşanmış ve Nazif yangının ortasında kalmıştı. Canlıtv olarak İstanbullu gelinde 83. Bölümde neler yaşanacağını, Nazif’in final kararı alan diziden erken ayrılıp ayrılmayacağını araştırdık. İşte detaylar!

İstanbullu Gelin’de Neler olacak?

3 Sezondur Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Mayıs ayı sonunda finale hazırlanan İstanbullu Gelin’in yayınlanan 82. Bölümünde kütüphane yaptırmak isteyen Esma, Nazif'le birlikte metruk bir binaya girmişlerdi. Esma binayı restore ettirmek için gezerken bodrum katına inmişler ve bu sırada Esma hastalığının belirtisini yaşayarak her şeyi unutmuştu. Esma bodrum katından çıkıp giderken kapının kapanmasıyla Nazif metruk binada kilitli kalmış, gaz lambasının devrilmesiyle ortalığı bir anda alevler sarmıştı. Esma ise kendine geldikten sonra olanları Garip'ten öğrenmiş ve çılgına dönmüştü. Peki İstanbullu Gelin'de Nazif öldü mü? İşte detaylar!

Nazif Ölüyor mu?

İstanbullu Gelin Dizisinin 3 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan 83. yeni bölümünde Boranlar konağında büyük bir şok yaşanacak. Kütüphane yaptırmak isteyen Esma, Nazif'le birlikte metruk bir binaya girdi. Esma binayı restore ettirmek için gezerken bodrum katına indiler. Ancak bu sırada Esma hastalığının belirtisini yaşadı ve her şeyi unuttu. Esma bodrum katından çıkıp giderken kapının kapanmasıyla Nazif kilitli kaldı. Gaz lambasının devrilmesiyle ortalığı bir anda alevler sardı. Alevlerin ortasında kalan Nazif'e ne olduğu ise yeni bölümde belli olacak. Yani Nazif’in final kararı alan diziden erken ayrılıp ayrılmayacağı dizinin 83. Bölümünde belli olacak.

 

30-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar