Çukur'da şok ayrılık! 64. bölüm fragmanı izle!

Çukur'da şok ayrılık! 64. bölüm fragmanı izle!
Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Çukur'da bu hafta sürpriz bir ayrılık var. Peki 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv’de 2 sezondur reyting rekorları kıran başarılı dizi Çukur’da şok ayrılık. Çukur’un yayınlanan son bölümünde seyirciyi duygulandıran ve aksiyonu bol sahneler vardı. Yamaç artık bu kadar yaşanılan kötü olayın sorumlusunu buluyor ve kahveyi basıyor. Bu arada Aliço Yüzüklünün bıraktığı ipuçları ile Akşın’a ulaşıyor, kahvede büyük can pazarı yaşanırken Akşın da ölüyor. Celesun bu durumdan çok etkileniyor ve çok üzülüyor. Koçovalıların artık tek amacı kalıyor o da Yüksel’i bulmak ve ondan bütün bunların hesabını sormak…  Peki, Akşın (İlayda Alişan) gerçekten diziden ayrıldı mı? Bütün bu ayrıntıları siz canlitv izleyicileri için derledik.

Çukur Akşın (İlayda Alişan) diziden neden ayrıldı?

Pazartesi günlerini Çukur için iple çeken fanlar bu hafta gereğinden fazla heyecana maruz kalacaklar. Evet, Çukur’da bir ayrılık yaşanıyor. Çukur’un Akşın’ı İlayda Alişan 64. Bölüm fragmanına göre diziden ayrılıyor. Hem de Akşın sağlam bir hikaye doğurarak Çukur’a veda ediyor. Akşın’ın ölüm sahnesi dizisinin önümüzdeki bölümünde olacak.

Peki Akşın neden Çukur’dan ayrılıyor?

Bu tamamen hikaye gereği ve seyirciyi biraz daha motive etme amacıyla. Malum yaz yavaş yavaş geliyor ve havalar ısındıkça televizyon önemini kaybediyor. İşte burada dizilerin bu tür hamleleri çok doğal. Hikaye gereği Akşın Çukur’un son bölümlerinde yalnızlığa bırakılmıştı. Karakter bunu anne ve babasının mezarını ziyaret ettiğinde kendisi de söylemişti. Ufak ufak ayrılık sinyallerini diziden aldık. Aslında Akşın hikayesinin pek fazla gidilecek noktasının kalmaması bu ayrılığı hızlandırmış durumda.

Çukur İlayda Akşın kimdir?

1996 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 2011 yılında televizyon izleyicileriyle buluştu. İlayda Aşkın Bir Çocuk Sevdim dizisi ile ekranlara adım atarken Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Gönül Hırsızı, Benim Adım  Gültepe, Serçe Sarayı gibi dizilerin kadrosunda da yer aldı.

Çukur’da Koçovalı ailesinin 3. Kuşağında yer alan Akşin Kahraman Koçovalı ve Nedret’in çocuğuydu. Bildiğiniz gibi Çukur 1. Sezon 1. Bölümde babası Kahraman Koçovalı’yı ölmüş, düğününde de Kardeşi Acar ile annesini kaybetmişti. Bütün bunların üstüne yengesi Sena da ölünce Akşin için yalnızlık başlamıştı. Bütün ailenin bir diziden ihtiyaç duyulduğunda hikaye olarak nasıl ayrılacağını Akşin üzerinden çok iyi şekilde gördük.

Çukur 64. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evet, Çukur 64. Bölümü fragmanı yayınlandı! Çukur 64. Bölümünü buradan canlitv üzerinden de kolayca izleyebilirsiniz.

01-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar