2019 iftar, sahur programlarını hangi kanalda kimler sunacak?

2019 iftar, sahur programlarını hangi kanalda kimler sunacak?
2019 ramazan ayı 6 mayıs pazartesi günü başlıyor. Peki televizyon ekranlarında yayınlanacak sahur ve iftar programlarını kim sunacak? Ayrıntılar haberimizde.

Ramazan ayıyla birlikte televizyon ekranlarında yayınlanacak iftar programı ve sahur programları merak konusu. Televizyon kanallarında yayınlanan özel iftar ve sahur programları her zaman çokça izleniyor. Genellikle ilahiyatçıların hazırlayıp sunduğu iftar ve sahur programları hangi kanalda ve kimler tarafından sunulacak? Bütün bu bilgileri sizler için derledik…

2019 ramazan ne zaman başlıyor?

2019 Ramazan ayı 6 Mayıs pazartesi başlıyor ve 3 haziran pazartesi de sona eriyor. Bu yıl ramazan 29 gün sürüyor. Şimdi gelelim televizyonlardaki iftar ve ramazan programlarına…

ATV iftar ve sahur programları!

Atv yıllardır devam eden geleneğe devam ediyor. Hem iftar programında hem de sahur programında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ATV ekranlarında yer alacak.

Nihat Hatipoğlu İle İftar 19.45
Nihat Hatipoğlu İle Sahur 01.30

Star Tv iftar ve sahur programları!

Star Tv 2018 yılında iftar zamanında bir program sunmamış, normal yayınına devam etmişti. 2018 sahur programında ise Bestekar ve Hafız olan Halil Necipoğlu’nun sunduğu “Ramazan Bereketi” her gece Star Tv’de yayınlanmıştı. Muhtemelen bu yıl da böyle bir program Star Tv’de bekleniyor. Yayın saati olarak da 01.30 düşünülüyor.

TRT 1''de iftar ve sahur programları!

TRT 1’de ramazan programları tam anlamıyla bir gelenek haline geldi. Birkaç senedir İftar vakitlerinde Bekir Develi’nin sunumuyla Ramazan Sevinci programı oluyordu. Bu sezon da Bekir Develi’nin sunumuyla bir program bekleniyor. Sahur Vakti ise Ali Bektaş’ın sunumlu bir program bekleniyor.

Show Tv iftar ve sahur programları!

Yıllardır ekranlara getirdiği sahur ve iftar programlarıyla oldukça iyi reytingler alan Show Tv bildiğiniz gibi 2018 yılı ramazan ayı sahur ve iftar programlarında Prof. Dr. Mustafa Karataş sunuculuk yapmıştı. Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti ve Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti adı altında iki program da çok beğenilmişti. Bu ramazanda da Show Tv’nin Mustafa Karataş ile anlaşması bekleniyor.

Bir ihtimale göre de Prof. Dr. Mustafa Karataş sadece iftar programını sunacak. Sahur Programını ise yine sevilen ilahiyatçılardan Prof. Dr. M. Fatih Çıtlak’ın sunma ihtimali de var.

29-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler