İstanbullu Gelin'e iki yeni isim

İstanbullu Gelin'e iki yeni isim
İstanbullu Gelin dizisi iki yeni isimi kadrosuna dahil etti. Yeni sezona bomba gibi giriş yapan dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Peki fenomen dizi İstanbullu Gelin'e hangi oyuncular dahil oldu?

Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı fenomen dizi yeni sezona merhaba dedi. Uzun süre sonra hayranlarının karşısına çıkan dizi yeni sezondaki ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Süreyya'nın bulması seyircileri çok sevindirdi. Bakalım Faruk ve Süreyya barışacak mı? Faruk ve Süreyya arasındaki buzlar ne zaman eriyecek? Süreyya konağa geri dönecek mi? Eğer Süreyya konağa geri dönerse Esma Sultan'ın bu duruma tepkisi ne olacak? Tüm bu sorularımızın cevabı gelecek bölümlerde belli olacak. İstanbullu Gelin'in yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında. İstanbullu Gelin'i CANLI İZLEMEK için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz..

İKİ BOMBA İSİM!

 

Yeni sezona damga vurması beklenen diziye iki yeni isim katıldı. 03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonda kadrosuna Tamer Levent ve Murat Aygen dahil oldu. İkilinin setten ilk kareleri internete yansıdı bile. Ekibe katılan isimlerden Tamer Levent, Esma Sultan'ın terk ettiği eski aşkı canlandıracak olan Garip olacak. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan oyuncu Murat Aygen ise müzik ile uğraşan bir boşanma avukatı Can'a hayat verecek. İkili fenomen diziye yeni sezonda heyecan katacak. 

Yıllar sonra karşılaşan Esma Sultan ve eski aşkı Garip'in arasında fırtınalar kopacak. Tüm bunlar yaşanırken boşanma avukatı Can, Faruk ile Süreyya'yı ayırabilecek mi? Merak edilen tüm süprizlerle İstanbullu Gelin Cuma akşamı sizlerle olacak. İstanbullu Gelin canlı izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edin.

30-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar