İşte Bu Sezon Başlayacak Birbirinden İddialı Diziler

İşte Bu Sezon Başlayacak Birbirinden İddialı Diziler
Dizi severleri yeni sezonda bomba gibi diziler bekliyor.Birbirinden iddialı diziler reytingleri altüst edecek gibi duruyor. Bu sezonda ilk kez izleyicisi ile buluşacak yepyeni diziler ekleniyor.Kısa sürede bağımlısı olacağınız işte o diziler :

1. Fatih - Kanal D

Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun üstendiği Kanal D'nin merakla beklenen dizisi 'Fatih' Ocak ayında ekranlara gelmeyi planlıyor.Dizi Fatih Sultan Mehmet dönemini anlatacak izleyicilerine..

2. Börü - Star Tv

Star Tv de yayınlancak olan dizisinin başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahu Türkpençe, Can Nergis ve Mesut Akusta paylaşacak.Ekim sonunda ekranlara gelecek olan dizi 6 bölümden oluşacak ve Final bölümü sinemalarda gösterilecek.

3. Altın Tepsi - Atv

Başrolünü Onur Tuna'nın üstlendiği 'Altın Tepsi' dizisi izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

4. Kadın - Fox Tv

Med Yapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Japon dizisi Woman'dan uyarlanan Kadın dizisinin başrollerini Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk paylaşacak. İki kız çocuğunu ve eşini genç yaşta kaybeden bir annenin zorlu hayatını anlatacak.

5. Gazino - Star Tv

Gazino dizisinin kadın başrol oyuncusu Beren Saat oldu.Star Tv ekranlarında başlayacak olan dizinin erkek başrol oyuncusu ise Star Tv'nin ekran yüzü olan Barış ardunç olacak.

6. Sana Kalbimi Verdim - Kanal D

Kanal D'de yeni sezonda başayacak olan dizinin başrollerini İbrahim Çelikkol ile ''Hayat Bazen Tatlıdır'' dizisinde rol alan Birce Akalay üstelenecek. Dizinin konusu geçmişinde kalbi buz tutmuş bir adamın hayatına giren güzel bir kadınla yaşayacağı değişimi seyirciyle buluşturuyor.

7. Aras - Show TV

İçerde dizisiyle kendine hayran bırakan Aras Bulut İynemli, ara vermeden ekranlara gelemeye hazırlanıyor.Ay Yapım'ın üstlendği "Aras" kod adlı mafya dizisinde başrol oynayacak.Aras dizisi yeni yayın döneminde Show TV'de seyirciyle buluşacak.

Yeni sezon dizilerini canlı izlemek için   canlitv.com  adresini ziyaret edebilirsiniz..

02-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar