İşte Can Yaman’ın askerlik fotoğrafları! Çok şaşıracaksınız!

İşte Can Yaman’ın askerlik fotoğrafları! Çok şaşıracaksınız!
Genç ve yakışıklılığıyla dikkatleri çeken Can Yaman’ın askerlik fotoğrafları hayranlarını çok şaşırttı. Sizler de çok şaşıracaksınız. İşte Can Yaman'ın askerlik fotoğrafları!

Genç ve yakışıklılığıyla dikkatleri çeken Can Yaman’ın askerlik fotoğrafları hayranlarını çok şaşırttı. Erkenci Kuş dizisiyle tanınan ve yaptığı çıkışlarla tepki çeken ünlü oyuncu bedelli askerlikten faydalanarak gittiği birliğinden yayınlanan ilk görüntüler paylaşım rekorları kırdı. Özellikle rol arkadaşlarıyla girdiği polemikle gündeme gelen oyuncunun askerlik fotoğrafları sizleri de şaşırtacak. Şimdi detaylar

İşte Can Yaman’ın askerlik fotoğrafları! Çok şaşıracaksınız!

Son zamanlarda yaptığı işten çok, rol arkadaşı hakkında söylediği libido çıkışıyla büyük tepki çeken Can Yaman, tepkilerden bıkarak bedelli askerlik için İzmir’e gitti. Bedelli askerlik hakkından faydalanmak için kendisini ünlü yapan uzun saç ve sakalını kestiren Can Yaman’ın inanılmaz değişimi hayranlarınca beğenildi. Canlitv platformu olarak Can Yaman’ı tanımakta zorlandığımızı itiraf ediyoruz. Asker traşı olan oyuncunun kuaförü ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada paylaşılmış ve büyük beğeni almıştı.

İşte birliğinden ilk fotoğraf!

Star Tv’de yayınlanan Erkenci Kuş oyuncusu Can Yaman, rol arkadaşı hakkında ileri sürdüğü libido çıkışı ve bazı hayranlarıyla yaşadığı polemikle büyük tepki çekmişti. Vatan borcunu ödemek üzere 21 günlük bedelli askerlik görevini ifa etmek için İzmir’deki birliğine teslim olan Can Yaman’ın birliğindeki ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Önce kuaförünün yayınladığı asker traşıyla hayranlarının beğenisi alan oyuncu birliğindeki yemekhane fotoğrafıyla objektiflere yakalandı. Uzun saç ve sakallarına alışkın olan en büyük hayranlarının bile tanımakta zorlandığı Can Yaman bu fotoğrafta askerlerle yemek yerken görülüyor. İzmir'in Bornova ilçesinde vatani görevini yerine getiren Can Yaman'ı yemek yediği esnada gösteren bu fotoğrafı yorumlayan hayranları o ünlü repliği hatırlattılar. 

Çok İyi Baya Baya iyi!

Can Yaman’ın askerlik görüntüleri Twitter'da paylaşılınca hayranları onu trend yaptı. canlitv olarak elimize ulaşan askerlik fotoğraflarına hayranları oyuncuyla özdeşleşen replikle yorum yaptılar.  Askerlik görüntüleri Twitter'da trend olan Can Yaman’a hayranları Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisindeki replikle yorum yaptılar. "Çok iyi baya baya iyi"

Can Yaman Kimdir?

1989 yılında İstanbul’da doğan Can Yaman, göçmen vatandaşlarımızdandır. Makedon ve Yugoslav kökenli ebeveynleri olan Can Yaman, İtalyan lisesinden sonra öğrenci değişimi programı ile Amerika‘ya gitti. Ohio’da okuduktan sonra yurda dönen Can Yaman ülkemizde Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi alan Can Yaman aynı zamanda Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Raftingle de ilgilenmektedir. Birçok dili ana dili gibi konuşan Can Yaman, oyunculuk kariyerine Gönül İşleri adlı diziyle adım attı.  “İnadına Aşk” ve “Hangimiz Sevmedik” dizilerinde rol alan oyuncuyu popüler yapan yapım Erkenci Kuş dizisi ve sonrasında yaptığı çıkışlar oldu.

12-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar