İşte O Ses Türkiye Şampiyonu!

İşte O Ses Türkiye Şampiyonu!
Acun Medya'nın gözde programlarından O Ses Türkiye bir sezonun daha sonuna geldi. Peki O Ses Türkiye'nin 2019 şampiyonu kim oldu?

Tüm dünyada büyük beğeniyle izlenen ve çoğu ülkede The Voice ismiyle yayınlanan müzik yarışması, 2011 yılında O Ses Türkiye olarak ülkemize tanıtılmıştı.Birbirinden başarılı şarkıcılardan oluşan ve zaman zaman değişikliğe uğrayan jürisiyle, 7 den 70 e yetenekli yarışmacılarıyla televizyon dünyasına renk katan program bu geceki final bölümüyle 8 sezonu geride bıraktı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı yarışmanın bu seneki jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan gibi ünlü isimler oturuyordu. Yarışmacıları takımlarına almak için jüri üyeleri arasındaki tatlı atışmalarla sevilen program 4 aylık serüvenin ardından şampiyonunu açıkladı.

O SES TÜRKİYE'NİN BİRİNCİSİ

Onlarca eleme ve zorlu düellolar arasından sıyrılıp O Ses Türkiye 2019 yılı şampiyonu olan yarışmacı, Murat Boz'un takımından Ferat Üngür oldu.Eleme yapılan bölümlerde 4 jüriyi de döndüren ve yoluna Murat Boz'la devam etmek istediğini söyleyen yarışmacı final gününe kadar birsürü düellodan başarılı ayrıldı. Diyarbakır doğumlu yarışmacı Müzikoloji bölümü mezunudur.

Şampiyon olan jüri Murat Boz'u ve yarışmacı Ferat Üngür'ü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

8 YILDA O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONLUKLARI

Yarışma programının ilk yılında Murat Bozun takımında yer alan Oğuz Berkay Fidan şampiyon oldu.

2. sezonda Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt birinciliğe layık görüldü

3. sezonda yarışmaya Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz katıldı. Final bölümünde 4 yarışmacı da Gökhan Özoğuz'un takımındandı ve Özoğuz bir ilke imza atmış oldu.Yarışmacısı Hasan Doğru şampiyon oldu.

4. sezonda yarışmadaki ikinci yılı olan Ebru Gündeş'in takımından Elnur Hüseynov birinci oldu.

Yarışmanın 5. sezonunda Athena grubunun üyeleri Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşlerin yarışmacısı Emre Sertkaya şampiyon oldu.

6.sezona geldiğimizde daha önce şampiyon olamamış ve sabırsızlıkla birinciliği tatmak isteyen Hadise, yarışmacısı Dodan Özer ile şampiyon oldu.

Geçtiğimiz yıl yarışmanın 7. sezonunda ise yine Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek şampiyonluğa layık görüldü.

27-01-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar