İsviçre - Almanya CANLI İZLE

İsviçre - Almanya CANLI İZLE
İsviçre - Almanya canlı izle sayfası ile Euro 2024 A Grubu üçüncü maçının online canlı yayınını hemen izlemeye başlayın.

A Grubu'nda düğüm son maçlarda çözülüyor. İsviçre - Almanya maçı grupta liderlik mücadelesine sahne olacak. Euro 2024'e İskoçya ve Macaristan maçlarını kazanarak 2'de 2'yle başlayan ev sahibi Almanya'da hedef 3'de 3 olacak. İsviçre ise bir sürprize imza atmanın peşinde. Maçı izleyecek milyonlar yaşanacak büyük heyecana tanıklık edecek. İsviçre - Almanya canlı izle sayfası ziyaretçilerimizin maçın canlı yayınına ulaşması için hazırlandı. Bu adres üzerinden maçı naklen ekrana taşıyacak TRT 1 kanalının online canlı yayınını izlemeye başlayın.

Danimarka - İlgiltere Canlı Yayın

İSVİÇRE - ALMANYA CANLI YAYIN

İsviçre ile Almanya arasında oynanacak maçın başlama vuruşu 23 Haziran Pazar akşamı TSİ 22:00'de yapılacak. TRT 1 tarafından ekrana getirilecek maç online yayınla canlitv.com'dan izlenebilecek. İsviçre - Almanya maçına Frankfurt'ta bulunan Frankfurt Arena ev sahipliği yapacak. Bu karşılaşma öncesinde Almanya, İskoçya karşısında 5-1 ve Macaristan karşısında 2-0 galip geldi. İsviçre ise ilk maçında Macaristan'ı 3-1 mağlup ederken İskoçya ile 1-1 berabere kaldı.

Euro 2024 A Grubu'nda bu maçın oynandığı dakikalarda eşzamanlı olarak İskoçya - Macaristan maçı oynanıyor olacak. Almanya cebine koyduğu 6 puanla gruptan çıkmayı garantiledi. Ama yine de grup liderliği büyük değer taşıdığından İsviçre maçını kaybetmemek Almanya için önem arz ediyor. Alman futbolcuların en büyük arzusu maçı kazanıp 3'de 3 yaparak grubu tamamlamak. İsviçre bu maçı kaybetse dahi mucize yaşanmadıkça gruptan çıkacak. Almanya'ya farklı bir şekilde yenilmeleri ve İskoçya'nın farkı bir şekilde kazanması ihtimalinde grubu üçüncü olarak bitirebilirler. Bu ihtimal gerçekleşse bile 4 puan İsviçre'yi en iyi üçüncüler arasına sokacaktır. Almanya'yla beraberlik halinde kesin olarak grup ikincisi olurlar ya da rakiplerini mağlup ederek bir anda kendilerini grup lideri olarak bulabilirler.

EURO 2024 A GRUBU PUAN DURUMU

TAKIM O G B M AG YG A P
1. Almanya 2 2 0 0 7 1 6 6
2. İsviçre 2 1 1 0 4 2 2 4
3. İskoçya 2 0 1 1 2 6 -4 1
4. Macaristan 2 0 0 0 1 5 -4 0
23-06-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler