Belçika - Slovakya CANLI İZLE

 Belçika - Slovakya CANLI İZLE
Belçika - Slovakya canlı izle: UEFA Euro 2024 E Grubu maçının canlı yayını HD kalitesiyle Canlı TV adresinde online olarak sizlerle.

UEFA Euro 2024 heyecanı E Grubu'nda Belçika - Slovakya maçıyla devam ediyor. Taraflar, Avrupa Şampiyonası'na merhaba diyecekleri bu maçta turnuvaya iyi bir başlangıç yapma hedefinde. Milyonları ekran başına dizecek mücadelenin canlı yayını internet ortamında da futbolseverlerce izlenecek. Canlı TV ile TRT 1 kanalında yayınlanacak Belçika - Slovakya maçını canlı izle.

Belçika - Slovakya karşılaşması 17 Haziran Pazartesi günü TSİ 19:00'da başlayacak. Maçın oynanacağı adres Frankfurt Arena olacak. Seyir zevki yüksek olması muhtemel mücadeleyi TRT 1 naklen ekrana taşıyacak. Maçı ekrana getirecek TRT 1'in canlı yayınına yüksek görüntü kalitesiyle bu adres üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Yazıdaki görsel üzerinden tek tıkla mücadeleyi izlemeye hemen başla.

Belçika, 2014 Dünya Kupası'ndan bu yana düzenli olarak turnuvaların şampiyon adayı olarak gösterildi. Gelin görün ki altın jenerasyon olarak tanımlanan Belçika takımı temenni ettiği kupayı elde etmeyi başaramadı. Altın jenerasyondan kalan yaş almış deneyimli isimler ve genç oyuncuların harmanlandığı kadrosuyla Belçika eskisi kadar iddialı olmasa da, turnuvada önemli işlere imza atabilir. 

Slovakya ise turnuvanın ortalama ekiplerinden biri. 2016'ya dek Avrupa Şampiyonası'na katılamayan Slovakya, son 3 turnuvaya da katılmayı başardı. David Hancko, Milan Skriniar ve Stanislav Lobotka en dikkat çeken oyuncuları.

Danimarka - İlgiltere Canlı Yayın

BELÇİKA EURO 2024 KADROSU

Kaleci:

Koen Casteels
Thomas Kaminski
Matz Sels

Defans:

Zeno Debast
Arthur Theate
Wout Faes
Jan Vertonghen
Thomas Meunier
Timothy Castagne

Orta saha:

Axel Witsel
Kevin De Bruyne
Youri Tielemans
Leandro Trossard
Aster Vranckx
Orel Mangala
Arthur Vermeeren
Amadou Onana
Maxim De Cuyper

Forvet:

Romelu Lukaku
Yannick Carrasco
Dodi Lukébakio
Charles De Ketelaere
Johan Bakayoko
Loïs Openda
Jérémy Doku

SLOVAKYA EURO 2024 KADROSU

Kaleci:

Martin Dúbravka
Marek Rodák
Henrich Ravas

Defans:

Peter Pekarík
Denis Vavro
Adam Obert
Norbert Gyömbér
Milan Škriniar
Vernon De Marco
Dávid Hancko
Sebastián Kóša

Orta saha:

Tomáš Rigo
Ondrej Duda
László Bénes
Patrik Hrošovský
Juraj Kucka
Matúš Bero
Stanislav Lobotka

Forvet:

Tomáš Suslov
Róbert Boženík
Ľubomír Tupta
Lukáš Haraslín
David Strelec
Dávid Ďuriš
Leo Sauer
Ivan Schranz

22-06-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler