İyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm İzle!

İyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm İzle!
İyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm İzle; 3 Ekim Cumartesi akşamı 4. Bölümüyle yayınlanan İyi Günde Kötü Günde Dizisinin 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Yasemin Allen, Şenay Gürler ve Derya Alabora gibi isimlerin yer aldığı İyi Günde Kötü Günde bu akşam 4. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Kanalın yeni sezonunun iddialı yapımlarından biri olan ancak ne yazık ki geçtiğimiz üç bölüm boyunca reytinglerde pek de istenilen sonuçları alamayan İyi Günde Kötü Günde bu akşam seyirci karşısına çıkarken reytinglerinin de iyi olması için elinden geleni yapıyor. Bir aşk ve ayrılık dizisi olan İyi Günde Kötü Günde erken final yapmamak için reytinglerini bir an önce toparlaması gerektiğinin bilinciyle bu akşam Star Tv’de ekranlara geliyor.

İyi Günde Kötü Günde Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tam nikahları kıyılacakken nikah masasında terk edilen Leyla kendisini terk eden eski nişanlısı Sarp’ın düğününü organize etmekle görevlendirilmiştir. Sarp’la ancak son anda karşılaşan ve organize ettiği düğününün onun düğünü olduğunu anlayınca git geller yaşayan Leyla sonunda profesyonel bir şekilde işini yapmaya çalışır. Ancak yaşadıklarını kabul edememektedir ve istifa edip etmeme konusunda kararsız kalır. Bunun üzerine kaderin ona çizdiği yoldan gitmeye ve işaretleri takip etmeye karar verir. Bu sırada Sarp ise Leyla’dan kurtulmak için ona çok iyi bir iş teklifi gelmesini sağlar. Bu sayede ondan kurtulmayı planlamaktadır.

İyi Günde Kötü Günde 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Leyla’dan kurtulmak için ona sahte bir iş teklifi gelmesini sağlayan Sarp’ın planı tutmaz ve Leyla Sarp’ın bu planından haberdar olur. Leyla bundan sonra eskisinden de güçlü ve kararlı bir şekilde işine döner. Sırf Sarp’ın yaptıklarına inat Sarp ve Melisa’nın düğününü muhteşem bir şekilde organize etmeye karar verir. Bu düğün dünyanın gelmiş geçmiş en iyi düğünü olacaktır. Sarp ise Leyla’nın bu kararı karşısında yeni bir planı devreye sokar. Sarp sırf Leyla’nın canını acıtarak ondan kurtulmak için Melisa ile çok mutlu ve aşıklarmış oyunu oynamaya başlar. Bu sırada Perihan Leyla ile Sarp’ın nereden tanıştıklarını bulmaya çalışmaktadır. Bu sebeple de Leyla ile görüşmek istese de Sarp her defasında bir bahane bularak bu buluşmayı erteler. Bu bahanelerden biri de bir tadım yapmak için bir bağ evine gitme fikridir. Ancak yola çıkan Leyla, Sarp ve Melisa’nın başlarına geleceklerden haberleri yoktur.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 4. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

03-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar