İyilik 27. bölüm izle (Final)

İyilik 27. bölüm izle (Final)
İyilik 27. bölüm izle; 20 Ocak Cuma akşamı 27. Ve Final bölümüyle ekrana gelen İyilik dizisinin final bölümünün detayları haberimizde!

İyilik 27. bölüm izle; 20 Ocak Cuma günü saat 20.00’da ekrana gelecek olan Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik bu akşam 27. Yeni ve final bölümüyle ekranlara geliyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden dizi finale yaklaşırken hikayesini de toparlamaya başladı ve bu akşam final yaparak ekranlara veda ediyor. Med Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey, Perihan Savaş ve Mehmet Aykaç’ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Aldığı düşük reytingler sebebiyle final kararı alan ve geçen sezon başlayan dizide evli bir adamın başka bir kadınla olan ilişkisi ve bu durumun aile hayatlarına etkisi ve yaşananlar konu alınıyor. Her Cuma akşamı seyirciyle buluşan dizinin 27. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor.

İyilik Son Bölümde Neler Yaşandı?

Medyapım imzalı İyilik iki sezondur Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor. Başlarda iyi reytingler alan ancak ilerleyen haftalarda düşüşe geçen dizinin yakında final yapması bekleniyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Poyraz’ın annesi oğlunun ölümünden dolayı suçladığı Neslihan’dan intikam almak için Batu’yu kaçırmıştır. Batu’nun hayatı tehlike altındadır ve Neslihan ile Murat her yerde Atilla’nın da desteğiyle Batu’yu aramaktadırlar. Damla ise tek yaşama sevinci olan bebeğini kaybetmiştir. Bunun üzerine kaldığı hastanenin terasına çıkar ve intihara karar verir. Gülseren ise öldürülen oğlu Koray’ın katili olarak Damla’dan şüphelenmektedir.

İyilik 27. Bölümde Neler Olacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamları seyirciyle buluşan İyilik dizisinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde olaylar yine durulmuyor. Neslihan kaybettikleri aile servetlerini ve itibarlarını geri almayı kafasına koymuştur. Sonunda Murat’ı köşeye sıkıştırmayı başarır. Her durumda mutlaka bir çıkış yolu bulan Murat bu defada kurtulmanın bir yolunu bulmaya çalışacaktır. Sarp ise Damla tarafından tuzağa düşürülmüştür ve Damla onun kendisinden hoşlandığı için değil katil olduğundan şüphelendiği için kendisine yakınlaştığını öğrenir. Ancak damla Sarp’ın oyununu bozsa da katil olduğu gerçeğinin üstünü kolay kolay kapatamayacağını anlamıştır. Fox Tv’nin entrikalarla dolu dizisi İyilik bu akşam saat 20.00’da 27. Final bölümüyle seyirciyle buluşuyor ve ekranlara ve seyircisine veda ediyor.

20-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar