Yalı Çapkını 18. bölüm izle

Yalı Çapkını 18. bölüm izle; 20 Ocak 2023 Cuma akşamı 18. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Yalı Çapkını 18. bölüm izle; 20 Ocak 2023 Cuma akşamı ekrana gelecek olan oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Beril Pozam gibi oyuncuları yer aldığı Yalı Çapkını OGM Yapım tarafından hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizi Mehmet Barış Günger tarafından kaleme alınırken dizi Burcu Alptekin tarafından yönetiliyor. Bu sezon başlayan ve Cuma akşamları ekrana gelen dizi aldığı reytinglerle rekorlar kırarken Cuma akşamının en çok izlenen dizisi konumunda bulunuyor. Her hafta heyecanla beklenen ve seyircinin büyük ilgi gösterdiği dizi Cuma akşamlarının ve bu sezonun en flaş yapımı olma başarısını elde etti. Dizi her hafta Cuma günleri saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bu sezonun reytingi en yüksek dizisi olan ve Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını Star Tv’nin de en gözde yapımı durumunda. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizi her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Efe yeni yüzler bulmak istemektedir ve bu sebeple Seyran’la konuşmak ister. Bu işşe aracı olan Defne ise Ferit ve Orhan’ın canını sıkarlar. Seyran’ın ise bu teklif karşısında kafası karışıktır ve Kazım’a danışmaya gider. Ancak olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişecektir.

Yalı Çapkını 18. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı çapkını her hafta yeni bölümüyle ekrana geliyor. Oldukça başarılı sonuçlar alan dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Seyran sonunda kararını vermiş ve Efe ile görüşerek sözleşme imzalamıştır. Bu durumu öğrenen Ferit adete deliye döner ve hemen Defne ile Efe’nin yanına gider. Ancak olaylar beklenmedik şekilde gelişecektir. Bu arada Serter’in dayısı Ferit’in peşini bırakmaya niyetli değildir. Ferit ise Pelin’i rahat bırakmamakta kararlıdır. Bu arada İfakat, Orhan’la arasındakileri Halis Ağa’nın duymasından endişelidir. Yalı Çapkını bu akşam saat 20.00’da 18. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

20-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar