İzleyici Mahkum Dizisini Beğendi mi? İlk Bölüm Reytinlgleri Nasıl?

İzleyici Mahkum Dizisini Beğendi mi? İlk Bölüm Reytinlgleri Nasıl?
FOX TV ekranlarının yeni sezonda izleyenlerinin karşısına ilk bölümü ile çıkan Mahkum dizisini izleyenleri beğendi mi? Reytingleri Nasıl?

Mahkum dizisi 14 Aralık Salı akşamı izleyicisi ile buluştu. Yayın günü Perşembe günü olmasına rağmen Salı günü ekranlara gelerek başarılı reyting elde eden dizi seyircisi tarafından çok beğenildi.

MF yapım imzalı olarak ekranlarda yerini alan Mahkum dizisi yayınlanan İlk fragmanı ile büyük ilgi toplamayı başarmıştı. 14 Aralık Salı akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelen dizide Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Seray Kaya dizinin başrollerin de yer alıyor.

Fox Tv dizilerinin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi koltuğuna oturan Mahkum dizisi elde ettiği reyting başarısı ile ilk bölümden kendinden söz ettirmeyi başardı. Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanarak ekrana gelen Mahkum dizisinin yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor. 

Yeni sezonda ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de iyi bir başlangıç yapmıştı ama Mahkum dizisi reyting oranlarında ilk bölüm itibari daha iyi sonuçlar elde etmeyi başardı. AB ve ABC1 kategorilerinde Salı akşamı Destan dizisini bile geçmeyi başaran Mahkum dizisi performansı şaşırtıcı bir şekilde sonuçlandı.

Fox Tv kanalının risk alarak yayın günü Perşembe olmasına rağmen Salı akşamı ekranlara getirmesi büyük bir risk olarak görünse de aslında büyük bir başarı olarak kayıtlara geçmiş oldu. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide, kadın oyuncular olarak da Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu rol alıyor. İlk bölümü ile 14 Aralık Salı akşamı yayınlanmış olan dizinin asıl yayın günü perşembe olarak kanal tarafından belirlendi.

Yeni sezonun başarılı dizilerinden Mahkum dizisinin ilk bölüm reytingleri beklenenin çok üzerinde gerçekleşti. Salı akşamı Masumlar Apartmanı dizisinin yayın günü olmasına rağmen hem AB hem de ABC1 gruplarında 3. olarak bitirmeyi başardı.  

Mahkum dizisinin ilk bölümünü beğenen seyirciler ekran başına geçti. Sosyal medya hesapları üzerinden atılan yorumlarda da beğenildiğini ispatlayan dizisi tüm kişiler kategorisinde ise beşincilik elde etmeyi başardı.

Dizi hayranlarından yapılan yorumlarda ise ‘Dünkü bölüm çok iyiydi reyting sonuçları da çok iyi çünkü dün Masumlar Apartmanı’ndan çok beklenen bir bölüm vardı ‘ ifadelerine yer verdiler.

Mahkum dizisi her Perşembe akşamı yeni bölümleri ile Fox Tv’de ekranlara gelmeye devam edecek. 

 

15-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar