Son Nefesime Kadar Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Son Nefesime Kadar Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Pastel Film tarafından hazırlanan ve halen çalışmaları devam eden Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu ne?

Bu sezon ekrana getirdiği yeni dizilerden umduğunu bulamayan Fox Tv son olarak yayına soktuğu Mahkum Dizisinin ardından yeni bir dizinin daha hazırlıklarını tamamlamak üzere. Son Nefesime Kadara adını taşıyan ve polisiye gerilim türünde olan Son Nefesime Kadar Pastel Film tarafından hazırlanıyor. Halen cast ve diğer çalışmaları devam eden dizinin özellikle anlaşılan kadarıyla oyuncu kadrosu büyük beğeni toplamış durumda. En geç bir hafta içinde çekime başlaması ve yeni yılın ilk ayıyla birlikte de seyirci huzuruna çıkması beklenen Son Nefesime Kadar için çalışmalar hızlanmış durumda. Son olarak kadrosuna Yeliz Akkaya’nın katıldığı Son Nefesime Kadar kanal için kötü giden sezonun yeni umutlarından biri oldu.

Son Nefesime Kadar Oyuncu Kadrosu

Pastel Film tarafından hazırlanan ve çalışmaları halen devam eden Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Son Nefesime Kadar’ın cast çalışmalarında sona yaklaşıldı. Senaryosu Hatice Meryem tarafından kaleme alınan Son Nefesime Kadar’ın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturacak. Uzun ve titiz bir çalışma yürütülen dizinin oyuncu castı için şu ana kadar birbirinden başarılı isimlerle el sıkışıldı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın yer alacağı Son Nefesime Kadar’ın oyuncu kadrosunda, Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, Begüm Birgören, İpek Filiz Yazıcı, Türkü Su Demirel, Rojda Demirer, Elif Ceren ve Yeliz Akkaya gibi isimler yer alıyor. Halen son çalışmaları devam eden cast çalışmasının ardından dizinin sete çıkması bekleniyor.

Son Nefesime Kadar Konusu

Pastel Film imzası taşıyacak olan ve seyircinin merakla beklediği yeni dizi Son Nefesime Kadar için son çalışmalar yapılıyor. Yeni yılla birlikte ekrana gelecek olan dizide Nurgül Yeşilçay başrol oynayacak. Dizide Nurgül Yeşilçay, özel hayatında da sorunlar yaşayan bir polise hayat verecek. Kendi hayatını düzeltmek için çalışırken aynı zamanda işini de yürütmeye çalışan ana karakter bu sırada yaşanan bir kayıp vakasını aydınlatmaya çalışır. Hem özel hayatındaki sorunlar hem de zorluklarla dolu işiyle uğraşan karakterimiz her şeye rağmen dimdik durmanın yollarını arar. Son Nefesime Kadar yeni yılla birlikte Fox Tv’de ekranlara gelecek.

15-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar