Kardeşlerim Dizisi Ekibine Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Kardeşlerim Dizisi Ekibine Yeni Oyuncu Dahil Oldu
Atv ekranlarının sevilen dizileri arasında yerini alan Kardeşlerim'de yaşanan dört ayrı ayrılık haberinden sonra ekibe katılan yeni isimler oldu.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’de oyuncu değişiklikleri devam ediyor. Son birkaç haftalık süreçte dizi ekibine veda eden dört oyuncudan sonra diziye yeni isimler dâhil olmaya başladı.

Son dönemlerde oldukça hareketli günler yaşayan Kardeşlerim dizisine bir oyuncu daha katıldı. Damlasu İkizoğlu’nun ayrılık haberi ile gündeme gelen dizi şimdi ise yeni oyuncu haberini duyurdu. Yeni kadrosu ile ekranlarda olacak diziye dâhil olan ünlü isim kim?

Kardeşlerim Dizisine Kim Dahil Oldu 

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’de dört kardeşin en büyüğünü canlandıran Halit Özgür Sarı ve sevgilisi olarak dizide yer alan Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu ayrılık haberi ile izleyiciler büyük üzüntü yaşamıştı.

NGM medya yapım şirketi ile ekranlarda yerini alan dizide geçtiğimiz haftalarda ise Talya ve Mazlum karakterlerine hayat veren Lilya İrem Salman ve Kaan Sevi’nin Kardeşlerim dizisine veda edeceği bilgisi verildi. Diziden ayrılan dört oyuncu yerine yeni oyuncular ekibe dâhil oldu. Kardeşlerim dizisinde rol alan ve Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek için ise kısa süre önce yeni bir teklif aldığı haberi öne sürülmüştü.   

Bekir'in Babası Olarak Ekranlarda Olacak 

Serkan Birinci’nin yönetmenliğinde çekimi yapılan Kardeşlerim dizisine tüm ayrılık haberlerinin sonrasında yeni bir ismin ekibe dâhil olduğu açıklandı. Oyuncu Ogün Kaptanoğlu Kardeşlerim dizisine dâhil oldu. En son Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde seyirci karşısına çıkan Ogün Kaptanoğlu, dizide Berk’in babası Resul karakterine hayat vererek yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor olacak.

Kardeşlerim dizisine dâhil olan Ogün Kaptanoğlu’nun iyi ya da kötü bir karakter olacağı henüz belli olmadı. Diziye Resul Özkaya karakteri ile dâhil olan eski manken bir iş adamıdır. Resul Özkaya ile ortak olmak isteyen Akif karakteri ile aralarında neler yaşanacağı izleyenleri tarafından merak ediliyor.  

Ogün Kaptanoğlu Kimdir? 

29 Aralık 1977 İzmir doğumlu olan Ogün Kaptanoğlu, oyunculuğa 1989 yılında Hülya Avşar ve Hakan Ural’ın başrolleri paylaştığı Fotoğraflar adlı sinema filmi ile adım attı. 6 yıl boyunca modellik yapan oyuncu Kaptanoğlu, gelen teklifleri de değerlendirerek iki ayrı konsept de programlar sunmuştu. 3 ayrı reklam filminde de rol alan eski manken Kaptanoğlu, 2003 yılında Hababam Sınıfı Merhaba adlı filmde rol almıştı. Dizideki başarılı performansının ardından Hababam Sınıfı serisinde yardımcı oyuncu olarak görev almaya devam etmişti. 2006 yılında senarist Osman Dikiciler'in tavsiyesinin ardından yönetmen Aytan Gönülşen'nin Kardan Adamlar adlı filminde Hazım Körmükçü ile ilk başrol oyunculuğu oynama şansı elde etti. Eski manken oyunculuktaki performansını göstermeyi başarmıştı. Kardan Adamlar filmiyle 2006 Antalya Film Festivali'nde yarıştı. En son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Kaptanoğlu Kardeşlerim dizisinde rol alacak.

15-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar