Jahrein’den Kısmetse Olur Simge ve Enes Batur’a salvolar

Jahrein’den Kısmetse Olur Simge ve Enes Batur’a salvolar
 Kısmetse Olur yarışmacısı Simge Nur Erkoç hakkında olumsuz yorum yapan Jahrein daha sonra da ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur hakkında bir göndermede bulundu.

Sosyal medya fenomenleri birbirine mi girdi? Twich yayınlarıyla bilinen Jahrein Kısmetse Olur Simge’ye ve Enes Batur’a ne dedi? Simge olayı kadın düşmanlığı eksenine mi kaydırdı? Enes Batur bu pollemiğin neresinde? Sosyal medya fenomenlerinin birbiriyle olan atışmaları ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar….

Jahrein’den Kısmetse Olur Simge ve Enes Batur’a salvolar

YouTube ’de devam eden Kısmetse Olur programında polemikler ve kavgalar eksik olmuyor.  Kısmetse Olur yarışmacısı Simge Nur Erkoç hakkında olumsuz yorum yapan Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç  daha sonra da ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur hakkında bir göndermede bulundu.

Kısmetse Olur yarışmacısı Simge küplere bindi

Kokusunu beğenmediğini ifade eden  Jahrein hakkında ağzını açıp gözünü kapayan Simge sosyal medya paylaşımıyla demediğini bırakmadı.” Ş… senin kadınlarla zorun ne , … …..  … erkekler hakkında konuşsana 7/24. Sadece kim linç yiyorsa onun arkasından devam ediyor.  Karaktersiz.Kadın düşmanı pisliğin teki. Çokta takmaya gerek yok. Kadın düşmanı benim gözümde .  Başka hiçbir şey değil . “  ifadeleriyle Jahrein’e yüklendi.

Jahrein:”Kadın düşmanı ben değil kendisi…”

Bunun karşısında “ Kadın düşmanı deyip arkamıza birilerini alır mıyız derdinde, köylü kurnazlığı yapıyor. Ben kadın düşmanı değilim ama siz özgüvensiz insanlarsınız. Dış görünüşten başka bir şey yok hayatta. Onu da beceremiyorsunuz ki devamlı filtreyle photosohp ‘ la dolaşan insanlarsınız . Bana kadın düşmanı diyor da bir youtuber ‘ ın programına katılıp Şeyda’ya …. Demiş. Asıl kadın düşmanı sensin Simge . “ diyerek Simge’ye karşı hem savunmasını yapıp hem de gönderme yapmaktan geri kalmıyor Jahrein.

Enes Batur da polemiğe dahil oldu

İkili arasında bu atışmalar sürerken ünlü yotuber Enes Batur’da kavga eden ikiliyiz kastederek “ikisi de toksik ! “ diyerek polemiğe dahil oluyor.  Daha önce de birbirlerine laf dokunduran Jahrein ve Batur’un bu polemiğine en son Jahrein ‘ den Enes Batur ’un uyuşturucu kullandığını ima eden “ enes kokoyu bırak kanka “ paylaşımıyla farklı bir şekil alan tartışmanın nasıl bir yönde ilerleyeceği merak ediliyor.

16-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar