Jet Sosyete yayın tarihi belli oldu!

Jet Sosyete yayın tarihi belli oldu!
Kahkaha tufanı komedi dizisi Jet Sosyete yeniden Star Tv ekranlarında olacak. İşte fenomen dizi Jet Sosyete'nin yayın tarihi..

Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile yüksek izlenme oranlarına ev sahipliği yapan Jet Sosyete, yeniden Star TV ekranlarında yayınlanacak. Jet Sosyete Star TV'de ne zaman yayınlanacak? İşte kahkahalar ile izlenen Jet Sosyete'nin yayın tarihi..

Jet Sosyete tekrar bölümleri ile Star Tv'de!

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği komedi dizisi Jet Sosyete ilk olarak Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduran dizi Jet Sosyete, ilk bölümleri ile izleyicinin beğenisini toplamıştı. Fakat ilerleyen bölümlerde reytinglerdeki bu başarısını kaybetmeye başladı. Hal böyle olunca hem kanal hemde BKM yapım yeni bir adım atma kararı aldı. İki sezon televizyon ekranlarında yayınlanan kahkaha dolu sitcom dizisi digital platforma taşındı. 3. sezonu ile birlikte Puhu TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Fakat onun öncesinde Jet Sosyete'nin 3. sezonunun ilk iki bölüm tekrarları ile 12 Şubat Çarşamba 20.00'den itibaren Star Tv ekranlarında olacak..

Jet Sosyete yeni sezon tarihi belli oldu

2019 yılının en çok izlenen dizileri arasında ilk sırada yer alan sitcom dizisi Jet Sosyete, bir buçuk aylık bir aranın ardından yeniden izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Puhu TV'de yayınlanmasının ardından Star TV ekranlarında tekrar bölümleriyle yer alacak. Televizyonda yayınlanmamış bölümleriyle Star TV'de izleyeceğimiz Jet Sosyete heyecanla bekleniyor. Tekrar bölümleri ile Start Tv'deki yerini alacak Jet Sosyete'nin Puhu Tv'deki yeni bölümleri ise 14 Şubat'ta yayınlanacak. 14 Şubat 2020 Cuma tarihinden itibaren her Cuma 20.00'de Puhu Tv'de yayınlanacak. Kahkaha dolu yeni bölüm ve birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduran Jet Sosyete yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkacak. 

Jet Sosyete oyuncu kadrosu:

1 - Cengiz Bozkurt

2 - Derya Karadaş

3 - Gülse Birsel

4 - Hasibe Eren

5 - Sarp Apak

6 - Ayşenil Şamlıoğlu

7 - Şahin Irmak

8 - Enis Arıkan

01-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler