Jet Sosyete  'Yemekteyiz'e katılıyor!

Jet Sosyete  'Yemekteyiz'e katılıyor!
Gürse Birsel'in yazıp oynadığı TV 8 dizisi Jet Sosyete bu hafta Yemekteyiz programına katılıyor. Jet Sosyete oyuncuları bakalım nasıl yemekler pişirecekler?

Ekranlarımızın tek komedi dizisi Jet Sosyete dijital ortama geçmeden önce TV8 ekranlarında son şovlarını yapıyor. Gürse Birsel’in yazıp oynadığı Jet Sosyete’nin yapımcılığını bildiğiniz gibi Beşiktaş Kültür Merkezi üstleniyor. Dizinin 39 bölümden sonra dijitale geçeceği bizzat Necati Akpınar tarafından duyuruldu. Peki, son bölümlere yaşlaştıkça Jet Sosyete nasıl gidiyor? Evet, Jet Sosyete bu hafta TV8’in gündüz kuşağında en çok izlenen programlarından Yemekteyiz Programına katılıyor. Gürse Birsel Jet Sosyete karakterleri bu hafta Yemekteyiz Programında bakalım bizleri nasıl güldürecekler?

Jet Sosyete senaryo gereği Yemekteyiz Programında!

Perşembe günlerini eğlenceli bir gün haline getiren Jet Sosyete bu hafta özel senaryosuyla ekranlara gelecek. Gürse Birsel imzalı bütün dizilerde bu tür sürprizleri biliyoruz. Usta senarist Atv’de yayınlanan Avrupa Yakası dizisinde de Yemeğe Misafir programını ve daha birçok sevilen programı hikayeleştirmişti. Daha sonra Kanal D ekranlarında 3 sezon yayınlanan Yalan Dünya dizisinde de sıkça bu tür programları kullanmıştı. Bütün dizilerinde bu şekilde programları senaryosunda işleyen usta sanatçı bu hafta da Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz programını senaryosunda işliyor. Jet Sosyete oyuncuları Yemekteyiz programına katılarak hünerlerini sergileyecekler. Peki bu haberin kaynağı ne? Efendim, kaynak oldukça sağlam çünkü senaristimiz Gürse Birsel’in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım var.  Gürse Birsel instagram hesabından bu sürprizi duyururken Onur Büyüktopçu ile çekilen bir fotoğrafını da paylaştı. Bildiğiniz gibi Yemekteyiz programı da Tv 8’de yayınlanıyor ve bu programda hikaye gereği Jet Sosyete ahalisi de yarışacak.

İşte Gülse Birsel’in instagram adresinden paylaştığı o bilgi.

“Perşembeee! Sürprizi şimdiden patlatayım. Bu tanıtımda ipucu vermedik ama, Yaşar’a kalan miras ve Zahide’nin resim kariyeri dışında, jet sosyete sakinleri bu hafta Yemekteyiz’de”

Jet Sosyete 37. Bölümde Neler Olacak?

Bu yarışma dışında Jet Sosyete 37. Bölümde Yaşar’a 3 Milyon Dolar civarında bir miras kalır. Bütün aile bu habere çok sevinir. Ama 3 milyon dolar nasıl alınacaktır. Bu hiç de kolay olmayacak gibidir. Diğer tarafta Zahide hep pasif kaldığını düşünerek biraz aktif olmaya çalışır. Bu yaştan sonra eline fırça alır ve resim yapmaya başlar. Bu resimler pek güzel olmasa da Zahide sergi açma fikri olduğunu Cengiz’e anlatır. Cengiz bu fikre çok güler ve annesiyle kafa bulur.

16-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar