Kaan Urgancıoğlu Ve Aslı Enver’in Başrolünde Oynadığı Sen Yaşamaya Bak Filmi – 12 Mart’ta Netflix’te

Kaan Urgancıoğlu Ve Aslı Enver’in Başrolünde Oynadığı Sen Yaşamaya Bak Filmi – 12 Mart’ta Netflix’te
Reyting rekorları kıran Yargı dizisinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu ve Babil dizisinde rol almış Aslı Enver’in başrollerinde olduğu ‘Sen Yaşamaya Bak’ filmi 12 Mart’ta Netflix’te.

Netflix’te yayınlanacak olan yeni yerli yapımların arasında yer alan ‘Sen Yaşamaya Bak’ filminde ilk kez bir araya gelen ünlü oyuncular Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu filmin başrollerinde yer alıyor. Netflix’in yeni yerli filmlerinden Sen Yaşamaya Bak’ın çekimleri Haziran ayında başlamıştı yaz aylarında tamamlanan film’in yayın tarihi belli oldu. Romantizm dolu bir film olacağı belirtilen sinema filmi aynı zamanda bir dramı ekranlara getirecek. İşte Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin enerjileri ve uyumunun merak edildiği film ‘Sen Yaşamaya Bak’ ile ilgili detaylar…

 
Sen Yaşamaya Bak Film Fragmanı

 Sen Yaşamaya Bak Filmi – 12 Mart’ta Netflix’te

 TAFF Pictures yapımcılığını üstlendiği, başrollerini ise Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı filmin kadrosunda Teşkilat dizisinde Pınar karakterine hayat veren Ezgi Şenler de yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Müslüm filmiyle büyük beğeni toplayan Hakan Ketche oturuyor.

 

En son başrollerini Halit Ergenç ve Ozan Güven ile paylaştığı Babil dizisinde rol alan ünlü oyuncu Aslı Enver, başarılı performansıyla kendine hayran bırakmıştı.

 

Babil dizisi final yaptıktan sonra pandemi nedeniyle dizi setlerinden uzaklaşan Aslı Enver ekranlara geçen yıl filmin çekimleri için dönmüştü.

 

Kaan Urgancıoğlu ise, halen devam etmekte olan Kanal D’de yayınlanan ‘Yargı’ dizisinde, ‘Savcı Ilgaz’ karakteri ile her Pazar akşamları ekranlara geliyor. Başarılı performans sergileyen oyuncu, dizide adından çok söz ettirirken, başrolü ‘Ceylin’ karakterine hayat veren Pınar Deniz’le paylaşıyor. Ayrıca, Yargı dizisi sezonun reyting rekorları kıran dizisi oldu.

 

Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin hayranları tarafından en çok merak ettiği konu ikilinin uyumu oldu. Çekimleri geçtiğimiz yaz yapılan Sen Yaşamaya Bak filminde ilk defa buluşan Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu filmde iki sevgiliyi canlandıracak.

 
Ezgi Şenler

‘Sen Yaşamaya Bak’ filminin çekimleri İstanbul’da gerçekleşti. Filmin senaryosunda Hakan Bonomo imzası bulanurken, film 12 Mart’ta Netflix’te yayınlanacak.

 

Sen Yaşamaya Bak Filminin Konusu

 Sen Yaşamaya Bak filminde Aslı Enver ilk kez ‘anne’ rolünde karşımıza çıkacak.

 Melisa, oğlu Can’ı tek başına büyüten bekar bir annedir. Hasta olduğunu öğrenmesiyle onun hayatı bambaşka bir hal alır. Çok az ömrü kalan Melisa, hayatının son günlerinde ayaklarını yerden kesecek bir aşk yaşayıp, Can’ı emanet edebileceği birini bulma çabası anlatılıyor. 

 

06-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar