Kaan Urgancıoğlu'nun partneri belli oldu

Kaan Urgancıoğlu'nun partneri belli oldu
Başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Sen Yaşamaya Bak filminin ikincisinde Kaan Urgancıoğlu’nun partneri belli oldu.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı ve reytingi yüksek dizi Yargı’da Savcı Ilgaz karakterine hayat veren başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu dizinin yanı sıra başka projelerde de yer alıyor. Oyuncu internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve platformun en çok izlenen yerli içerikleri arasında gösterilen Sen Yaşamaya Bak adlı filmde rol almıştı. Filmde başrol oynayan Kaan Urgancıoğlu filmin devamı olan filmde de başrol oynayacak. Şu sıralar cast çalışmaları devam eden film için Kaan Urgancıoğlu’na partner aranıyordu. İlk filmde Aslı Enver ile başrol oynayan Kaan Urgancıoğlu’nun serinin ikinci filminde kiminle partner olacağı oldukça merak ediliyordu. Yine Netflix’te yayınlanacak ve Taff Pictures tarafından hazırlanan filmde ünlü oyuncunun kiminle partner olacağı belli oldu.

Deniz Baysal & Kaan Urgancıoğlu

Sen Yaşamaya Bak adlı filmde Aslı Enver’le başrolü paylaşan Kaan Urgancıoğlu serinin ikinci filminde de başrol oynayacak. Taff Pictures tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Cemal Okan, Timur Savcı ve Murat Dalkılıç’ın üstlendiği Sen Yaşamaya Bak filminin ikincisi için çalışmalar hız kazandı. İlk film oldukça iyi bir seyredilme kitlesine ulaşırken yapım yerli içerikler içinde en çok izlenenler arasında yer aldı. Bundan hareketle ikincinin çekilmesine onay veren Netflix ikinci filmi de beklemeye başladı. Cast çalışmaları başlayan filmde merak edilen Kaan Urgancıoğlu’na hangi ismin partner olacağı idi. Sonunda bu sorunun da cevabı büyük ölçüde cevaplandı. Kesin olmamakla birlikte filmde Kaan Urgancıoğlu’na ünlü ve başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtçu’nun eşlik edeceği öğrenildi. Senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan filmin yaz aylarında sete çıkarak çekimlerinin başlaması planlanıyor.

Deniz Baysal Yapımları Neler?

Bugüne kadar pek çok projede yer alan ve şu sıralar Teşkilata adlı dizide başrol oynayan güzel ve başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtçu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Bitmeyen Şarkı, Derin Sular, Babalar ve Evlatlar, Kayıp Şehir, Aşk Ekmek Hayaller, Kaçak Gelinler, Beyaz Yalan, Sevda Kuşun Kanadında, Rüzgarın Kalbi, Fazilet Hanım ve Kızları, Söz, Hizmetçiler, Can Bedenden Çıkmayınca, Kaçış, Sol Şerit, Bamsı Beyrek ve 7. Koğuştaki Mucize yer almaktadır.

03-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar