Kaan Urgancıoğlu'nun çocuğunun cinsiyeti belli oldu

Kaan Urgancıoğlu'nun çocuğunun cinsiyeti belli oldu
Yaz aylarında Sen Yaşamaya Bak adlı film için çekimlerde yer alan ve geçtiğimiz haziran ayında evlenen Kaan Urgancıoğlu’nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Son zamanların en başarılı dizilerinden biri olarak öne çıkan ve Kanal D ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Ay Yapım imzalı fenomen dizi Yargı’nın başrolünde yer alan ve Savcı Ilgaz karakteriyle seyircinin büyük beğenisini toplayan başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz haziran ayında Burcu Denizer ile Atina’da evlenmiştir. Daha sonra Burcu Denizer’in hamile olduğu ortaya çıkmış ve çifti tatlı bir bebek bekleme heyecanı sarmıştı. Yaz aylarında dizinin sezon arası vermesiyle kısa bir tatil yapan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ise daha önce rol aldığı Sen Yaşamaya Bak adlı filmin devam filmi olan Sen Yaşamaya Bak ile yeniden setlere dönerek yaz aylarında çalışmıştı. Mutlu bir evlilikleri olan ve bugünlerde bebek heyecanıyla iyice hemhal olan Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer çiftinin bekledikleri bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

Erkek Çocuk Bekliyorlar

Geçtiğimiz haziran ayında dünya evine giren ve Yunanistan’ın başkenti Atina’da nikah kıyan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer çiftinin bekledikleri bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Burcu Denizer geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ilk kez hamilelik fotoğrafı paylaşmış ve bu paylaşım pek çok beğeni toplamıştı. Yaklaşık beş aylık hamile olduğu öğrenilen Burcu Denizer’in ve Kaan Urgancıoğlu’nun bekledikleri bebeklerinin cinsiyetinin ise erkek olduğu öğrenildi. Sevdikleriyle bu mutlu haberi paylaşan çiftin yakınları da bu haberden dolayı oldukça sevinmiş durumda. Ünlü çiftin takipçileri de bu haberle sevinirken magazin basını ve sosyal medya ise bu haberi uzun süre gündemin ilk sıralarında tutacak gibi görünüyor. Öbür taraftan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu Netflix için çektiği Sen Yaşamaya Bak adlı filmin çekimlerini tamamlayarak dinlenmeye çekildi. Oyuncunun Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin çekimlerinin ise yakında başlayacağı öğrenildi.

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

9 Mayıs 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç ve başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar arasında, İlk Aşk, Son ders: Aşk ve Üniversite, Büşra, Peş Peşe, Panzehir, Uzaklarda Arama, Karaoğlan, Avrupa Yakası, Yeniden çalıkuşu, Sessiz Gece, Azap Yolu, Tutsak, Limon Ağacı, Ayrılık, Dürüyenin Güğümleri, Bir Ömür Yetmez, Leyla ile Mecnun, Düşman Kardeşler, Filinta, Kara Sevda, Aşk 101 ve Sen Yaşamaya Bak bulunmaktadır.

19-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar