Hayatla Barış filminin başrol oyuncusu belli oldu

Hayatla Barış filminin başrol oyuncusu belli oldu
Ampüte Futbol Milli Takımı’nın başarılı oyuncularından Barış Telli’nin hayatını anlatacak olan hayatla Barış filminin kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Son zamanlarda peş peşe çekilen biyografi türü filmlere bu sezon yenileri ekleniyor. Doktor Sadık Ahmet, Cem Karaca’nın Gözyaşları, Azer Bülbül bunlardan sadece bazıları. Ayrıca hala yaşarken hayatı film olarak çekilmeye başlayacak ve şu sıralar cast çalışmaları devam eden bir isim daha var ki en çok dikkat çekenlerden biri. Şu sıralar hazırlıkları süren ve Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ekin Pandır’ın yer aldığı Hayat Barış filmi Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldız oyuncularından Barış Telli’nin hayatını anlatıyor. Henüz küçükken geçirdiği bir kaza sonrası hayatı değişen Barış Telli’nin hayatı boyunca verdiği mücadelenin ve bu mücadelede yılmadan başarıya ulaşmasının hikayesinin ele alındığı Hayatla Barış Filmi için cast çalışmaları devam ediyor. Başrolünde Barış Telli olarak ünlü oyuncu Taner Ölmez’in yer alacağı filmin kadın başrol oyuncusu da belli oldu.

Biran Damla Yılmaz Kadın Başrol Oldu

Four Story Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ekin Pandır’ın yer aldığı Hayatla Barış Filminin çalışmaları devam ediyor. Başrolünde Taner Ölmez’in Barış Telli olarak rol alacağı filmin kadın başrol oyuncusu ise son zamanların başarılı ve güzel oyuncusu Biran Damla Yılmaz oldu. Şu sıralar Barış Telli ve onu sette canlandıracak Taner Ölmez’in birlikte özel olarak çalışmalar yaptıkları filmde Taner Ölmez’in partneri olan Biran Damla Yılmaz filmde Hayat adlı bir karakteri canlandıracak. Şu sıralar son hazırlıkları süren filmin eylül ayında sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor. Filmin yeni yılın ilk aylarında vizyonda sinema severlerle buluşması bekleniyor.

Biran Damla Yılmaz

Son dönemlerin en başarılı oyuncularından olan genç ve güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol aldı. Final yapan başarılı dizide iki sezon rol alan oyuncu özellikle Baraj filmi ile hızlı bir yükselişe geçti. Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan Hudutsuz Sevda adlı dizide rol alan oyuncu hem Hudutsuz Sevda ve hem de Hayatla Barış adlı filmde aynı anda rol alacak ve iki set arasında yoğun bir mesai harcayacak.

19-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar