Kaan Yıldırım, Hadise ile barıştı

Kaan Yıldırım, Hadise ile barıştı
Bir dargın bir barışık giden ilişkilerini 2020'nin son günlerinde bitiren ikili ayrılığa fazla dayanamadı. Tekrar bir araya gelen ikili kavuşmalarını hayranlarıyla paylaştı.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ayrıldığını söyleyen Kaan Yıldırım, Hadise ile barıştı. Dünya genelinde çok sıkıntılı geçen 2020'nin son günlerinde ayrıldıklarını açıklayan ünlü şarkıcı Hadise ve oyuncu Kaan Yıldırım'dan hayranlarını sevindiren güzel bir haber geldi. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla barıştıklarının müjdesini verdi. İlişkilerinde zorlu süreci atlatan ikilinin bir araya gelmesi son zamanların en çok konuşulan magazin olaylarından biri oldu. Şimdi detaylar

Kaan Yıldırım, Hadise ile barıştı

Bir dargın bir barışık giden ilişkilerini 2020'nin son günlerinde bitiren ikili ayrılığa fazla dayanamadı. Hayranlarının merakla beklediği gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Hadise, ayrılışı yaptığı bir paylaşımla şu cümlelerle duyurmuştu. "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor... Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim..."

Müjdeyi de Hadise verdi

2020’nin uğursuz geldiği çiftlerden Hadise ve Kaan Yıldırım'ın ayrılığı fazla sürmedi. Geçtiğimiz yılın son haftasında ayrıldıklarını açıklayan Hadise, barıştıklarının müjdesini de verdi. Hayranlarını sevindiren gelişmeyi duyuran Hadise, Kaan Yıldırım'la barıştığını şu cümlelerle duyurdu: “Bir ilişki başladığında ayrılıyorlar oluyor, sonra tekrar barıştılar oluyor. Onlar insanın canını yakıyor. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi ki... Ben de insanım benim de duygularım var bazen yoğun yaşanıyor onun dışında her şey yolunda çok mutluyuz.”

Kaan Yıldırım Kimdir?

1986 İstanbul doğumlu Yıldırım, İngiltere Londra Brunel Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun oldu. Türkiye’ye dönerek Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan Kaan Yıldırım, oyunculuk kariyerine ‘Kayıp’ dizisinde Kadir karakteriyle başladı. ‘Ulan İstanbul’ adlı diziyle şöhreti yakalayan Kaan Yıldırım ‘Adı Mutluluk’ dizisindeki Batu Değirmenci karakteriyle milyonlarca hayran kitlesine ulaştı. Kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu ile 2016 yılında evlenen Kaan Yıldırım 3 yıl sonra boşandı. Ardından şarkıcı Hadise ile bir barışık bir dargın giden ilişkiye başlayan Kaan Yıldırım’a canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

Rol aldığı diziler

2019 Hekimoğlu

2019 Halka

2018 İnsanlık Suçu

2017 Klavye Delikanlıları

2016 Kalbim Yangın Yeri

2015 Adı Mutluluk

2015 Ulan İstanbul

2013 Kayıp

18-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar