Olağan Şüpheliler dizisi çekimlere başladı

Olağan Şüpheliler dizisi çekimlere başladı
Acun Ilıcalı’nın dijital kanalda faaliyet gösteren Exxen kanalında eşlerini öldüren 3 kadının ilginç hikayelerini anlatacak olan dizi “Olağan Şüpheliler” çekimlere başladı

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın dijital kanalı Exxen’de yayınlanacak “Olağan Şüpheliler” dizisi çekimlere başladı. İzleyicileri heyecanlandıran gelişme dizinin sosyal medya hesabından duyuruldu. İzleyici merak ediyor, dijital platform Exxen’de yayınlanacak olan dizi “Olağan Şüpheliler”in konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? Şimdi detaylar

Olağan Şüpheliler dizisi çekimlere başladı

Tv8’in ve Acun Medya’nın sahibi olan Acun Ilıcalı’nın dijital kanalda faaliyet gösteren Exxen kanalında diziler peş peşe yayınlanmaya başlandı. Eşlerini öldüren 3 kadının ilginç hikayelerini anlatacak olan dizi “Olağan Şüpheliler” çekimlere başladı.

Olağan Şüpheliler Konusu Nedir?

1441 Productions’un yapımcılığını üstlendiği, Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Olağan Şüpheliler dizisinde birbirinden hırslı ve mücadeleci 3 ev hanımının hayatı farklı bir senaryoyla anlatılacak. Başrollerini Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen’in paylaştığı, “Olağan Şüpheliler”de bir cinayete ortak olmuş olan ve eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesi gerçek olaylardan esinlenerek yayınlanacak. Çekimlerine başlanan dizi Olağan Şüpheliler, Exxen’de yayınlanmak için gün sayarken yayınlanma tarihi olarak Nisan ayı belirlendi.

Bennu Yıldırımlar Kimdir?

1968 İstanbul doğumlu Bennur Yıldırımlar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü mezunudur. Önceleri tiyatro oyunculuğu yapan oyuncu Süper Baba adlı diziyle televizyon sektörüne geçiş yaptı. Yaprak Dökümü, Umutsuz Ev Kadınları ve son olarak Kadın dizisiyle şöhreti yakalayan Bennur Yıldırımlar, Olağan Şüphelilerde 3 kadının lideri olarak rol alacak.

Yasemin Allen Kimdir?

1989 İngiltere doğumlu oyuncu, ilköğretimini Türkiye’de tamamladı. Üniversite eğitimini Avusturalya’da tamamlayan güzel oyuncu, Türkiye’ye dönerek Müjdat Gezen Sanat Konservatuvarında oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Elif dizisiyle başlayan güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl ile şöhreti yakaladı. Yerden Yüksek, Merhamet ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde boy gösteren Yasemin Allen, son olarak İyi Günde Kötü Günde adlı dizide Melisa karakterini canlandırıyordu. Dijital diziler olan Fi ve 46 Yok Olan gibi internet dizilerinde görev yapan Yasemin Allen Olağan Şüpheliler’de görev yapacak diğer oyunculara göre bu alanda daha tecrübelidir.

Ceren Moray Kimdir?

1985 Diyarbakır doğumlu Ceren Moray, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Doktorlar dizisiyle kariyerine başlayan Moray, O Hayat Benim adlı dizide canlandırdığı Efsun karakteriyle çıkış yakaladı. Farklı tiplemeleri başarıyla canlandıran Ceren Moray son olarak “Öğretmen” adlı dizide Zeynep karakterine hayat veriyordu.

18-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar