Kaderimin Oyunu 5. Bölüm İzle

Kaderimin Oyunu 5. Bölüm İzle
Kaderimin Oyunu 5. Bölüm İzle; 21 Ocak Cuma akşamı 5. Bölümüyle ekrana gelen Kaderimin Oyunu’nun yayınlanan 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kaderimin Oyunu 5. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan ve Kaan Çakır’ın rol aldığı Kaderimin Oyunu bu akşam saat 20.00’da 5. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ekrana henüz yeni gelmeye başlayan ve iddialı kadrosuyla dikkatleri çeken Kaderimin Oyunu aynı zamanda dram türündeki hikayesiyle de seyirciyi etkileyecek bir konuya sahip. Dizide kendi ayakları üzerinde kalmaya çalışan Asiye yeni başlayacağı hayatta ayakta kalmak için çalışmaktadır. Bu arada da Cemal ile olan ilişkisi her an daha de gelişirken Asiye iki çocuğu ile güvende bir yaşam için adımlar atmaktadır. Kaderimin Oyunun bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de.

KADERİMİN OYUNU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan ve Cuma akşamlarının sevilen yapımlarından olan Kaderimin Oyunu yayınlanan son bölümde yine heyecanlı sahnelerle seyircisine güzel ve duygu dolau anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Asiye’nin sakladığı kanlı bıçaktan kurtulma çabasıyla başlayan felaket zinciri Cemal’in gerçeği öğrenmesini tetikler. Yaşananlar Asiye’yi çocuklarının babasıyla yüzleşmeye mecbur bırakır.

Kaderimin Oyunu 5. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarının yeni başlayan ve sevilen dizisi Kaderimin Oyunu bu akşam 5. Yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Cemal’in Asiye’yi öptüğü an yakalanmaları büyük panik yaşamalarına sebep olur. Uğur’un fotoğrafının dergide yayınlanması ise asıl tehlikenin habercisidir. Yaşadıklarını kaldıramayan Nergis’in öfkesi ise artık Asiye bile durduramamaktadır. Bundan en çok yara alan kişi ise yine kendisi olacaktır. Cemal ise yaşananlardan sonra alacağı kararlar sadece kendisini değil çevresinde yaşayan herkesi de etkileyecek ve herlesin hayatında değişmeler yaşanacaktır. Bu arada Asiyenin karşısına çıkan davetsiz misafir gündeme bomba gibi düşecektir. Bu arada da Demirhanların konağında ise yeni bir sayfa açılmak üzeredir. Star Tv ekranlarının yeni başlayan ve dram ve aşk türünde ele alınan yeni dizisi Kaderimin Oyunu bu akşam 5. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

21-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar