Kaderimin Oyunu 3. Bölüm İzle

Kaderimin Oyunu 3. Bölüm İzle
Kaderimin Oyunu 3. Bölüm İzle; 17 Aralık Cuma akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelen Kaderimin Oyunu’nun yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kaderimin Oyunu 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan ve Kaan Çakır’ın rol aldığı Kaderimin Oyunu bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sezona henüz yeni başlayan ve birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren Kaderimin Oyunu bir dram dizi olarak öne çıkıyor. Bir annenin ayakta kalmak ve hayata tutunmak için çocuklarıyla birlikte verdiği mücadeleyi anlatan Kaderimin Oyunu Star Tv’nin de önemli ve beklentisinin yüksek olduğu bir yapım. Henüz yayın hayatına yeni başlayan ve şu ana kadar 2 bölümü ekrana gelen Kaderimin Oyunu bir kadın dizisi olarak dikkatleri çekiyor. Cuma akşamlarının alternatif dizilerinden olan Kaderimin Oyunu bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

Kaderimin Oyunu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve dram türünde ele alınan yeni dizi Kaderimin Oyunu yayınlanan son bölümde seyirciyi ekrana bağlamayı ve gelecek için yapımcı ve kanalını umutlandırmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Asiye ve Cemal’in yıllar sonra karşılaşmaları her ikisini de derinden yaralar. Hastanede yoğun bakımda yatan Mahir ise Asiye’nin çocuklarını korumak için söylediği yalanla kendini bambaşka bir hikayenin içinde bulmuştur. Bu arada Harun’un sakladığı büyük sırda ortaya çıkar.

Kaderimin Oyunu 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında sezona yeni başlayan ve bu akşam 3. Bölümü ekrana gelecek olan Kaderimin Oyunu’nda bu akşam herkesi derinden etkileyen olaylar yaşanacak. Ahmet’in kaybolmasıyla herkes gerilmiştir. Bu sırada Ahmet’in kaybolması Cemal ve Mahir’i karşı karşıya getirir. Harun’un Mahir’e yaptığı teklif ise Cemal’in hayatını da büyük ölçüde etkileyecektir. Hikayede dengeler değişirken Asiye’de bu sırada iyice köşeye sıkışmıştır. Yıllar sonra Cemal’le karşılaşması ve başka olaylar sebebiyle iyice gerilmiştir. Demirhan konağında her şey yeni baştan kurgulanırken ve dengeler yeniden oluşturulurken gelen bir misafir bütün gözlerin bir kez daha Asiye ve çocuklarının üzerine çevrilmesine sebep olacaktır. Kaderimin Oyunu bu akşam ekrana gelecek 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

17-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar