Kadın 74. Bölüm izle!

Kadın 74. Bölüm izle!
Fox Tv’nin iddialı dizilerinden Kadın 74. yeni bölümünü izlemek isteyenler 3 Aralık Salı akşamını heyecanla bekliyor İşte Kadın 74. yeni bölüm ve son bölüm özeti haberimizde...

Fox Tv’nin iddialı dizilerinden Kadın 74. yeni bölümünü izlemek isteyenler 3 Aralık Salı akşamını heyecanla bekliyor. Şirin'in Bahar ve Arif'e yaptığı tuzağın ortaya çıktığı Kadın son bölümünde Bahar, Şirin ve Arif'e saldıranların Şirin tarafından parayla tutulduğunu duyuruyor. Bu hamlesiyle Şirin’e hayatının şokunu yaşatan Bahar ise Cem belasından kurtulmak için çabalarken başı daha büyük bir derde giriyor. İşte Kadın 74. yeni bölüm ve son bölüm özeti haberimizde.

Kadın 74. Bölüm izle!

Tanıtımı yayınlanan Kadın 74. Bölüm izlemek isteyen izleyiciler bu akşam saat 20:00’de Fox Tv ekranlarında yerini alıyor. Büyük bir aile dramını işleyen Kadın'ın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Şirin'in Arif ve Bahar'a oynadığı tuzak açıklanıyor. Şirin’in Arif’e oynadığı oyunu öğrenen Bahar, gerçeği açığa vurarak herkesin için Şirin’in kendini dövdürdüğünü ilan eder. Bunun sonucunda Arif ve Enver büyük şok geçirerek ne yapacaklarını şaşırırlar. Bu davranışıyla Şirin’in asla değişmeyeceğini anlayan Bahar için karar zamanıdır. Artık bir daha Şirin’e güvenmeyecektir. Bu arada Cem’in  son iş olarak verdiği görevde Bahar, hiç beklemediği bir isimle karşılaşır. Cem belasından bir an önce kurtulmak isteyen Bahar’ın başı tekrar belaya mı girecek? Yoksa bu görev gerçekten son görevi mi olacak 3 Aralık Sal akşamı saat 20.0’de Fox Tv ekranlarında izleyip göreceğiz.

Kadın son bölümde neler oldu?

 Hakan Kurtaş, Hümeyra, Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Bennu Yıldırımlar, Şerif Sezer, Gökçe Eyüboğlu, ve Feyyaz Duman'ın görev yaptığı Kadın dizisi 73. Bölümü geçen hafta yayınlandı. Şirin’in kafasını karıştırmasıyla beraber Arif, Bahar ve Ceyda’nın bir şeyler sakladığından şüphelenir. Bahar ve Ceyda’nın kırdığı bir pot üzerine işlerin ters gittiğini fark eder. Ceyda ise Arif’in korumacı tavır ve söylediklerinden dolayı Bahar’ı hala sevdiğini düşünmüş ve duygulanmıştır. Cem ise Bahar, Ceyda ve Berşan’ın hastaneden babasını getirmesiyle neye uğradığını şaşırır ve panikleyerek ihtiyacı olan paketi aramaya başlar. Lakin önünde büyük bir engel vardır. Arif, Bahar’dan uzak durması için Berşan’ı uyarınca Cem iyice deliye döner. Arif’in Bahar’ı düşünmesi karşısında hayal kırıklığına uğramıştır. Her zaman kendini değersiz hisseden Şirin bir plan daha yapar. Amacı Arif’e daha yakın olmaktır. Lakin bu plan Arif’in başı belaya girmesinden başka bir işe yaramaz.

Sevilen dizi Kadın 74. Yeni bölümüyle 3 Aralık Salı saat 20: 00’de Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Canlitv platformu olarak keyifli seyirler diliyouz.   

03-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar